Home GÜNCEL Can Holding’e Yeni Operasyon!

Can Holding’e Yeni Operasyon!

- Guncellenme Tarihi: 17 Ekim 2025 08:57
1 min read
Can Holding’e Yeni Operasyon! için yorumlar kapalı
0

Can Holding’e ikinci dalga operasyonu düzenlendi. 26 kişi gözaltı kararı verildi.

Can Holding operasyonunda ikinci dalga operasyonunda 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 26 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Kenan Tekdağ, eski Bilgi Üniversitesi Rektörü Remzi Sanver, Şakir Can ve Murat Can’ın eşleri de bulunuyor. 

KENAN TEKDAĞ YENİDEN GÖZALTINDA

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü’nce aralarında Binsat Holding Yönetim Kurulu Başkanları Arafat Bingöl ve Cengiz Bingöl, Bilgi Üniversitesi eski rektörü Remzi Sanver, Mehmet Kenan Tekdağ ile Can Holding sahiplerinden Şakir Can ve Murat Can’ın eşleri Betül Can ve Zühal Can’ın da bulunduğu toplam (26) şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin şirket merkezlerinde ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, belge ve değerli evraka el konuldu.

Kaynak: bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçil Erzan Davasında Karar Çıktı

Yüksek karlı gizli fon vaadiyle aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Em…