Home GÜNCEL Oğuzhan Uğur Tutuklama Talebi İle Sevk Edildi

Oğuzhan Uğur Tutuklama Talebi İle Sevk Edildi

- Guncellenme Tarihi: 20 Temmuz 2026 17:12
2 min read
0
0

Ahbap Derneği’ne yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Oğuzhan Uğur ve diğer 8 şüpheli tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Ahbap Derneği’ne yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Oğuzhan Uğur’un da arasında olduğu 10 şüphelinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı. Şüphelilerden Oğuzhan Uğur, Ersin Gökhan, Muharrem Karataş, Gülgün Öztürk, Emre Kartaloğlu, Hüseyin Küçük, Suzan Düşküner Mintaş, Fatih Eke, Emir Taşar tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Öte yandan Oğuzhan Uğur’un “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” ve “Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama” suçlamaları ile tutuklamaya sevk edildiği öğrenildi. Şüphelilerden Özgür Ömer Güner ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildi.

Kaynak: bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir yanıt yazın

Benzer Haberler

Nilüfer Çöplüğe Karşı Tek Ses: Geleceğimizi Kirletmenize İzin Vermeyeceğiz

Nilüfer halkı, akademik odalar ve sivil toplum kuruluşları, Kayapa’da kurulması planlanan …