Home GÜNCEL Yerli Camavinga Gürsu’da

Yerli Camavinga Gürsu’da

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2026 17:37
2 min read
Yerli Camavinga Gürsu’da için yorumlar kapalı
0

Sosyal medyada dünyaca ünlü futbolcu Eduardo Camavinga’ya olan benzerliğiyle tanınan ve “Yerli Camavinga” lakabıyla geniş kitlelere ulaşan Abdoul Hamid Diallo, futbol topuyla gerçekleştirdiği akrobatik şovların son durağı olarak  Gürsu’yu seçti.

Dört yıl önce Mali’den Türkiye’ye gelerek Bursa’da mekatronik mühendisliği eğitimi almaya başlayan Abdoul Hamid Diallo, akademik hayatının yanı sıra futbol topuyla gerçekleştirdiği sıra dışı gösterilerle dijital dünyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Farklı şehirlerin sembol noktalarında sergilediği freestyle futbol hareketlerini sosyal medya hesapları üzerinden milyonlarca takipçisiyle paylaşan Diallo, görsel şovlarına bir yenisini daha ekledi. Real Madrid’in Fransız orta saha oyuncusu Eduardo Camavinga’ya ikizi kadar benzemesiyle ünlenen genç yetenek, bu kez Gürsu’da sahne aldı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile Kent Meydanı’nda buluştu.

Gürsulu çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Başkan Mustafa Işık ile karşılıklı  top sektiren Yerli Camayinga  oldukça güzel vakit geçirdi.

Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Işık ve Yerli Camayinga, kısa şovun ardından Gürsulu çocukların arasına katıldı. İkili çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Büyükşehir 5 İlçede Yolları Yeniliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü ulaşım ağını güçlendirme yatırımları …