Home GÜNCEL Poligon Mühendislik’te Yeni Yönetim

Poligon Mühendislik’te Yeni Yönetim

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2022 12:10
3 min read
Poligon Mühendislik’te Yeni Yönetim için yorumlar kapalı
0

Türkiye ve yurt dışındaki başarılı operasyonlarını PLG Grup çatısı altında toplayan Poligon Mühendislik’ten global hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli adım.

3 boyutlu teknolojileri kullanarak en yenilikçi tasarım, imalat, kalite teknolojilerini sunmak ve bu teknolojilerle verilen tüm mühendislik hizmetleri konusunda öncü olma vizyonu ile katma değerli mühendislik hizmetleri sunmakta olan Poligon Mühendislik, global büyüme planları çerçevesinde yeni yapılanmasını tamamladı.

Mühendislik altyapısından gelen, sektörde on beş yılı aşkın tecrübesi olan bir kadro ile 2013 yılında faaliyetlerine İstanbul, Bursa ve Ankara ofisleri ile başlayan Poligon Mühendislik, 2019 yılında açtığı PLG Global İngiltere ofisiyle uluslararası sanayinin de yerleşik çözüm ortağı olma yolunda ilk adımını atmış; 2021’de Bursa’da kurulan ve 2000 m²’lik çalışma alanı ile Türkiye’nin en gelişmiş ve ileri imalat teknolojilerine sahip PLG LABS firması ile sektördeki lider ve vizyoner konumunu sağlamlaştırmıştır.

Türkiye ve yurt dışındaki başarılı operasyonlarını PLG Grup çatısı altında toplayan ve bu kapsamda yeni yapılanmasını tamamlayan Poligon Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanlığına endüstriyel alandaki çalışmaları ve özellikle otomotiv sektöründe uyguladığı başarılı yönetim modeli ile bilinen Sami Erol getirildi.

Bu vizyona dönük önemli bir stratejik karar olarak, Poligon Mühendislik Kurucu Ortağı ve CEO’su Okan Sami Nahit, Yurt Dışı Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi unvanıyla grubun İngiltere’deki merkezi PLG Global’de görev alacak. Yeni görevine 8 Ekim 2022 itibariyle başlayacak olan Okan Sami Nahit, grubun Avrupa öncelikli global büyüme hedef ve operasyonlarına liderlik edecek.

Bu kapsamda, grubun amiral gemisi Poligon Mühendislik’in İcra Kurulu Başkanlığı görevini Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yurdumakan üstlenecek.

Kurucu Ortak Engin Arslan PLG Grup bünyesinde yer alan tüm şirketlerdeki Yönetim Kurulu görevlerine devam edecek.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…