Home GÜNCEL KPSS soruşturmasında son durum

KPSS soruşturmasında son durum

- Guncellenme Tarihi: 15 Eylül 2022 15:25
2 min read
KPSS soruşturmasında son durum için yorumlar kapalı
0

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 2022 KPSS’de çıkan bazı sorulara yönelik ortaya atılan iddialarla ilgili kurulun incelemelerini tamamladığını açıkladı. Özvar, “Önümüzdeki günlerde Genel Kurulumuzdan bu inceleme sonucu geçecektir. Bir haftaya veya 15 güne kadar bu incelemenin sonuçlarını paylaşmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Üniversite hastanelerinde çalışan personelin özlük haklarını düzenleyen ve Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmeliğe ilişkin YÖK’te açıklamalar yapan Özvar, daha sonra bir gazetecinin 2022- KPSS Lisans oturumuna yönelik iddialarla ilgili sorusunu yanıtladı.

“15 Güne Kadar Sonuçları Paylaşmış Olacağız”

İddiaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Denetleme Kurulunu göreve davet ettiğini, bu kapsamda soruşturmaların sürdüğünü, savcılığa intikal eden hususların bulunduğunu ifade eden Özvar, “Yükseköğretim Kurulu da incelemelerini tamamlamış olup önümüzdeki günlerde Genel Kurulumuzdan bu inceleme sonucu geçecektir. Bir haftaya veya 15 güne kadar sizlerle de bu incelemenin sonuçlarını paylaşmış olacağız.” diye konuştu.

Kaynak: sondakika.com

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…