Home GÜNCEL DOSTLUK YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

DOSTLUK YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2021 11:06
2 min read
DOSTLUK YEMEĞİNDE BULUŞTULAR için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Spor ve Litvanya T.K Kaunas kadın voleybol takımlarının oyuncuları, Nilüfer Belediyesi’nin galibiyeti ile sonuçlanan CEV Kupası müsabakasının ardından Carrefour AVM’deki Kebapçı İskender’de, Litvanya Bursa Fahri Konsolosluğu tarafından düzenlenen dostluk yemeğinde buluştular.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz’ın yanı sıra, müsabakanın uluslararası hakemlerinin de katıldığı dostluk yemeğinde konuşan Litvanya’nın Bursa Fahri Konsolosu Berat Tunakan, iki takıma da teşekkür ederek dostluğun kazandığını ifade etti.

Litvanya’nın Bursa Fahri Konsolosu olarak, Litvanya’dan gelen bir takımı ağırlamanın gurur verici olduğunu vurgulayan Tunakan şunları söyledi;

“Litvanya 2 buçuk milyon nüfuslu, eğitim düzeyi yüksek olan Avrupa Topluluğu üyesi bir ülke. Litvanya’nın, sporu, sanatı ve kültürüyle mutlaka tanınması gerekir. Litvanya ve Bursa arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bursa’da Litvanya çok seviliyor, iyi ilişkilerimiz var. Aramızdaki iletişim arttıkça, birbirimizi daha iyi tanıdıkça ekonomik, kültürel ve sportif ilişkiler daha hızlı gelişecektir.”

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’de sporun dost ve kardeşliği pekiştiren önemli bir unsur olduğunun bir kez daha görüldüğünü dile getirerek iki takıma da teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…