Home GÜNCEL Şahin Sevinç ve capcanlı yayınlar..!

Şahin Sevinç ve capcanlı yayınlar..!

- Guncellenme Tarihi: 27 Eylül 2021 18:22
8 min read
Şahin Sevinç ve capcanlı yayınlar..! için yorumlar kapalı
0

Evet; Şahin Sevinç, senin yüzünden canlı yayınlar kaldırıldı…

Ama öğrendik ki; hiç öyle senin dediğin gibi değilmiş konu…

CHP Yıldırım ve Büyükşehir Meclis Üyesi Şahin Sevinç  gün içinde aşağıdaki paylaşımı yaptı.

“CHP Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin Sevinç, Bursa halkının sorunlarını meclis gündemine taşıması, etkili muhalefeti sonucu Yıldırım Belediyesi meclisi canlı yayını kaldırma kararı aldı.

Karar muhalefete sansür uygulanıyor, demokrasinin şeffaf yönetimine pranga vuruluyor şeklinde yorumlandı kamuoyunda.

Bursa siyasetinin Atom karınca siyasetçisi olarak anılan Şahin Sevinç’in son meclis toplantısında yoğun eleştiri ve etkili muhalefeti sonrasında belediye başkanı Oktay Yılmaz’ın talimatıyla canlı yayınlara ara verildi.

Konuyla ilgili olarak sorularımızı cevaplayan Şahin Sevinç; Bizler halkın oylarıyla halkımızın sorunlarını dile getirme ve çözüm üretmek üzere seçilmişler olarak;

Halkın meclisinde sorunları canlı yayında konuşuyor tartışıyorduk. Belediye yönetiminin kendilerine olan güvensizliği beceriksiz ve adaletsiz yönetimini, yanlışlıklarını halkımız görmesin diye böylesi cahilane bir karar almışlardır. Kınıyoruz.

Bu karar bizi susturamaz. Bu karar bizim hakikatleri dile getirmemize, halkımızın haklarını savunmamıza engel olamayacaktır.

Bu adaletsiz beceriksiz yönetimden halkımızın kurtulup sosyal demokrat anlayışla adaletli şeffaf kayırmacılıktan uzak yönetimle kucaklaşıncaya kadar etkili muhalefetimiz dik ve onurlu mücadelemiz devam edecek dedi.”

Evet okuyanlar, Şahin Sevinç atom karıncadır, her ne kadar Ak Parti’den CHP’ne transfer olsa da şu an içinde bulunduğu parti adına en çok çalışanlardan biridir.

Ben de Mudanya Belediye Meclis toplantılarından yola çıkarak canlı yayınları her daim destekleyen bir gazeteci arkadaşınızım.

Doğal olarak Şahin Sevinç’le yukarıdaki yazan metne göre de aynı fikirde olmamız gerekir değil mi, ama değiliz. Açıkçası Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yerinde ben de olsam canlı yayınları komple iptal ederdim. Neden mi? Çünkü bu canlı yayınlar yüzünden ilçe belediye meclisinde konuşulması gereken konulardan ziyade siyaset yapılmaya başlandı da ondan..!

Canımızı, ciğerimizi yakan yangınlardan sadece 4 gün önce Konya’da bir aileden 7 kişinin öldürüldüğü vahşet dolu katliamı duymayanınız yoktur. İki ailenin süregelen düşmanlığı, yani kan davası sonucunda bir kişi 7 kişinin canını aldı. Burada rahmetli olan kişilerin Kürt, Türk, Laz, Çerkez vs. olmasının hiçbir önemi yok, önem taşıyan şey ülkede hala kan davalarının sürmesi, sürdürülmesi…! Sorun, bazı vatandaşların kendini hukuktan, adaletten üstün sayması, cehaletin dik alasının ülkemizde hala yaşanıyor olmasıdır.

Peki, Şahin Sevinç ne yaptı, yazımın sonuna eklediğim videoda da izleyebileceğiniz gibi tırnak içinde “Yıldırım” Belediye Meclisinde “Kürt vatandaşlar katledildi, neden kınamıyorsunuz” gibi mikserle muhallebi karıştırmak kıvamında bir yaklaşımda bulundu.

Evet, sevgili okuyan şimdi soruyorum size, sana da soralım Şahin Sevinç, konunun Kürt – Türk ayrımıyla ne alakası var, böyle bir çatışmayı körüklemenin, meydan vermenin ne gereği var?

Bundan sağlamaya çalıştığın siyasi rant hevesini kaçırmak istemem ama, şehrimizde yaşayan Kürt vatandaşlarımız da hiç memnun değil bu çatışmadan..!

Ötesi bir ilçe belediye meclisi bu tür bir körüklemenin yeri mi?

Rahmetliler şehit değil, ne gerek böyle bir anmaya ve kınamaya? Ana sorun kan davası ki, söyle CHP vekillerine, hatta söyle solcu toprak ağası Orhan Sarıbal abine, gitsinler aileleri barıştırmaya çalışsınlar, Yıldırım’la bunun alakası ne?

Sizin partinin medar-ı iftarı Hayri Türkyılmaz bırak meclisi bir tane ihale bile canlı yayınlamadı, ona niye tepki vermiyorsun sevgili Şahin Sevinç?

Sen bulmuşsun Oktay Yılmaz gibi başkan öp de başına koy, nezaketini hiçbir şekilde bozmuyor, senin Türkyılmaz gibi hoşuna gitmeyenin ticaretine saldırmıyor..!

Üstelik canlı yayın yapmak yasak değil ki, çok istiyorsan aç ayfonunu, sen kendin yap..!

Şahin Sevinç mevzuu aracı kurum olsun, bu konu da mecliste alakasız siyaset yapanlara örnek olsun…

Kaş yapayım derken, göz çıkarmayın beyler..!

Ve kal sağlıcakla sevgili okuyan…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…