Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’a THK’dan ziyaret

Başkan Kurtulan’a THK’dan ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 14 Nisan 2017 15:07
2 min read
Başkan Kurtulan’a THK’dan ziyaret için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Türk Hava Kurumu Şubesi’nin yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Nisan ayında yapılan kongrede THK Şube Başkanlığı görevine seçilen Polat Tiryakioğlu, yönetim kurulu üyeleri; İlhan Uzel, Aynur Mırcıoğlu, Nihal Hünük ve Birgül Torunoğlu ile birlikte tanışma ziyaretleri kapsamına Başkan Sadi Kurtulan ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ziyarette konuşan THK Şube Başkanı Polat Tiryakioğlu, Türkiye’nin en temel kurumlarından olan Türk Hava Kurumu’nun Mustafakemalpaşa’daki faaliyetlerine yeni projelerle devam edeceklerini söyledi.

Tiryakioğlu; ” Bizden önceki yöneticilerimiz kurumu belli bir çıtaya kadar yükseltti. Yeni yönetim olarak bizlerde güçlü adımlarla faaliyetlerimizi arttıracağız. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

THK’nın yeni yönetimine başarılar dileyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise özellikle gençlere yönelik çalışmalar yapmayı hedefleyen kuruma katkı vermeye hazır olduklarını belirtti.

Geçmiş yıllarda THK’nın model uçak kursları ile güzel çalışmalara imza attığını kaydeden Başkan Kurtulan; ” Cumhuriyetin ilanından hemen sonra kurulan THK, Atatürk’ün bizlere emanetidir. Bu köklü kuruluşun çocuklarımızın ve gençlerimizin havacılığa ilgisi arttıran her girişimine desteğimiz sürecek ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…