Home GÜNCEL Gürsu BUSKİ’ye korona karantinası

Gürsu BUSKİ’ye korona karantinası

- Guncellenme Tarihi: 16 Haziran 2020 15:01
2 min read
Gürsu BUSKİ’ye korona karantinası için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün Gürsu Şube Müdürlüğü’nde görevli 3 personelin korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine, şube 14 gün süreyle geçici olarak kapatıldı.
Yeni normalleşme sürecinde gerek Bilim Kurulu’nun gerekse de konunun tüm uzmanlarının üzerinde durduğu maske-mesafe-hijyen kuralına dikkat edilmemesi yüzünden son günlerde Bursa’da da vaka sayılarında artış gözlenirken, BUSKİ Gürsu Şube Müdürlüğü’nde görevli 3 personelin korona virüs testi pozitif çıktı. Tüm şube çalışanları karantinaya alınırken, Şube Müdürlüğü binası da 14 gün süreyle geçici olarak kapatıldı.
Bu süreçte hizmetlerin kesintiye uğramaması için aboneler işlemlerini diğer şubelerden ve www.buski.gov.tr web sitesinden online olarak yapılabilecekler. Fatura ödemeleriyle ilgili olarak seyyar tahsilat şubesi, geçici olarak kapatılan şube önünde hizmet verecek. Arıza müdahale ekibi ise kesintisiz olarak çalışmalarına devam edecek.
Bu arada BUSKİ’den yapılan açıklamada; pandeminin en şiddetli olduğu dönemde bile tüm BUSKİ personelinin sahada özveriyle çalıştığı hatırlatılarak, hem çalışanların hem de vatandaşların sağlığı açısından maske mesafe hijyen kuralına uyulması istendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Trafik Düzenlemesi

Bursa “Emek-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Te…