Home GÜNCEL Lavrov, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile Filistin meselesini görüştü

Lavrov, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile Filistin meselesini görüştü

- Guncellenme Tarihi: 2 Mart 2020 18:57
1 min read
Lavrov, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile Filistin meselesini görüştü için yorumlar kapalı
0

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile Filistin meselesini ele aldı.
Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Lavrov’un başkent Moskova’da Heniyye ile bir araya geldiği bildirildi.

Görüşmede Filistin meselesinin ele alındığı belirtilen açıklamada, “Gazze Şeridi’nde oluşan durum, kabul görmüş uluslararası yasalar temelinde Orta Doğu’daki mesele ile ilgili kapsayıcı ve kalıcı çözümünün sağlanması yönündeki girişimler çerçevesinde farklı yönleriyle ele alındı.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, Filistin Kurtuluş Örgütünün (FKÖ) siyasi platformundaki ulusal birliğin sağlanması konusunun da görüşüldüğü aktarıldı.

Lavrov geçen hafta da Fetih Hareketi Merkezi Komite Üyesi Hüseyin eş-Şeyh ile Moskova’da bir araya gelmişti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İznik Belediyesi Türkiye Genelinde İlk 10’da Yer Aldı

ORC Araştırma tarafından gerçekleştirilen “Halkla İletişim ve Hizmet Memnuniyetine Göre En…