İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER), 2012 yılında Bursa’da kurulmuş; İK profesyonellerini bir araya getirerek mesleki gelişime, bilgi paylaşımına ve çalışma hayatına yönelik insan kaynakları politikalarının geliştirilmesine katkı sunan aktif bir dernektir.
15 yılı aşkın İnsan Kaynakları deneyimine sahip Aydan Kıyılmak, farklı sektörlerde İK yöneticiliği ve stratejik İK alanlarında görev yaptı. İKAYDER’de uzun yıllardır gönüllü olarak yer alan Kıyılmak, son üç dönemde Yönetim Kurulu çalışmalarında aktif sorumluluk üstlendi.
İKAYDER Başkanlığına adaylığını açıklayan Kıyılmak, yeni dönem yaklaşımını “Birlikte düşünen, birlikte üreten İKAYDER” sloganıyla ortaya koyuyor.
Kıyılmak, “İKAYDER benim mesleki yolculuğumda önemli bir yere sahip. Şimdi edindiğim birikimi birlikte düşünerek ve üreterek mesleğimize katkıya dönüştürmek istiyorum.” dedi.


