Home GÜNCEL Aşure Bereketi Yenişehir’e Taşındı

Aşure Bereketi Yenişehir’e Taşındı

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2026 09:30
1 min read
0
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure ikramlarının bu seferki durağı Yenişehir ilçesi oldu.

Muharrem ayının huzur ve bereketinin paylaşıldığı programa, Yenişehir halkı yoğun ilgi gösterdi. Programda, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu hep birlikte yaşayan vatandaşlar, aşure ikramından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vekili Şahin Biba’ya teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede sürdürdüğü aşure ikramları, 15 Temmuz akşamına kadar devam edecek. Program kapsamında Demirtaş Meydanı, Tarihi Ulu Cami önü ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda da vatandaşlara aşure ikramı yapılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir yanıt yazın

Benzer Haberler

Panorama 1326 Bursa’da Tarihin İhtişamı Yankılandı

Osmangazi Belediyesi’nin her pazar günü Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlediği m…