Home GÜNCEL Osmangazi’de Gençlerin Korttaki Mücadelesi 19 Mayıs’ta Ödülle Taçlandı

Osmangazi’de Gençlerin Korttaki Mücadelesi 19 Mayıs’ta Ödülle Taçlandı

- Guncellenme Tarihi: 19 Mayıs 2026 15:18
3 min read
Osmangazi’de Gençlerin Korttaki Mücadelesi 19 Mayıs’ta Ödülle Taçlandı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında, 16 kulüpten 48 genç sporcu üç gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.

Gençlerin spora yönelmesi ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi adına çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen tenis turnuvası, kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Bursa genelindeki 16 farklı kulüpten 15-20 yaş arası 34 erkek ve 14 kız olmak üzere toplam 48 sporcunun katıldığı “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası” final müsabakalarıyla sona erdi.

Dereceye Giren Sporcular Ödüllerini Aldı

Üç gün boyunca teknik becerilerini sergileyip, aynı zamanda centilmenlik ruhu içerisinde mücadele vererek dereceye giren sporculara ödüllerini, düzenlenen tören ile birlikte Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ersel Nallar takdim etti. “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası” kapsamında erkekler kategorisinde birinciliğe Yusuf Gül ulaşırken, ikinci Yusuf Ocak, üçüncü Süleyman Efe Bedelioğlu ve dördüncü Tuğrul Öztürk oldu. Kızlar kategorisinde ise birincilik kürsüsüne Zeynep İnci Arı çıkarken, ikinci Zeynep Nil Şentürk, üçüncü Ela Karaduman ve dördüncü ise Nehir Zümra Işık oldu.

“Çok Güzel Bir Turnuva Oldu”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri tenis turnuvasına katılan sporcuları tebrik eden Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ersel Nallar, tüm yurttaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Kızlar kategorisinde birinci olan Zeynep İnci Arı ve erkekler kategorisinin birincisi Yusuf Gül de, çok güzel bir turnuva olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Alanyurt Meydan Projesinde Sona Gelindi

İnegöl Belediyesi’nin Alanyurt bölgesinde köy içi mevkiinde yapımına başladığı 5300 m2’lik…