Home GÜNCEL Bursaspor Camiasını Yasa Boğan Ölüm!

Bursaspor Camiasını Yasa Boğan Ölüm!

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2025 12:30
1 min read
Bursaspor Camiasını Yasa Boğan Ölüm! için yorumlar kapalı
0

Bursa’da faaliyet gösteren Nip Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bursaspor Divan Kurulu Üyesi İbrahim Pekayla hayatını kaybetti.

Bursa’da 1960 yılında kurulan ve moda markalarına tedarik sağlayan Nip Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Pekayla hayatını kaybetti. Aynı zamanda Bursaspor Divan Kurulu Üyesi İbrahim Pekayla için Bursaspor’un resmi internet sitesinden de bir taziye mesajı paylaşıldı. Mesajda, “Divan Kurulu Üyemiz İbrahim Pekayla’nın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Pekayla’nın cenazesi bugün Ulu Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Emirsultan Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.

Kaynak: bursadabugun.com 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Özhan Market, Bayrama Hazır

Özhan Market, “dolu dolu” indirimleri, lezzetli tatlıları, çikolataları ve bayram şekerler…