Home GÜNCEL Nilüfer’de Ekipler Karla Mücadele İçin Görev Başında

Nilüfer’de Ekipler Karla Mücadele İçin Görev Başında

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2025 18:07
2 min read
Nilüfer’de Ekipler Karla Mücadele İçin Görev Başında için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi, bölgede etkili olan kar yağışının günlük hayatı olumsuz etkilememesi için ekipleri ile görev başında. 110 kişilik karla mücadele ekibi,  20 araçla, ilçenin dört bir yanında yolların açık kalması için aralıksız çalışıyor.

Nilüfer Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayarak, sahada kesintisiz çalışıyor. 110 kişilik ekip, 24 saat boyunca karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kar yağışının etkili olduğu Güngören, Unçukuru, Maksempınar, Kadriye, Kuruçeşme, Atlas, İnegazi, Dağyenice, Üçpınar, Korubaşı ve Çamlıca gibi yüksek rakımlı bölgelerde, yolların kapanmaması için yoğun çaba gösteriyor.

Yolların açık kalması için hem kar küreme, hem de tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.  Ekipler, 10 iş makinesi, 2 bıçaklı tuzlama kamyonu ve 8 normal tuz kamyonu ile kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için 24 saat aralıksız çalışıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Maysan Mando’ya TAYSAD’dan “Sinerji” ödülü

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, TAYSAD 46. Olağan Genel Kuru…