Home GÜNCEL Dünya Kadın Hakları Gününe Özel Kan Bağış Kampanyası Düzenlenecek

Dünya Kadın Hakları Gününe Özel Kan Bağış Kampanyası Düzenlenecek

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2024 09:39
2 min read
Dünya Kadın Hakları Gününe Özel Kan Bağış Kampanyası Düzenlenecek için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi ve İnegöl Kızılay Şubesi iş birliğinde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle 5-7 Aralık tarihlerinde 3 gün sürecek kan bağış kampanyası düzenlenecek.

Belirli gün ve haftalar kapsamında düzenlediği farkındalık etkinlikleriyle dikkat çeken İnegöl Belediyesi, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde de özel bir etkinlik hazırlığında. Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi ve İnegöl Kızılay Şubesi iş birliğiyle 3 gün sürecek kan bağış kampanyası düzenlenecek. 5 Aralık Perşembe günü başlayacak kan bağışı etkinliği, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde de devam edecek. 3 gün boyunca İnegöl Belediyesi eski binası önündeki alanda 11.00 ile 18.00 arasında vatandaşlar kan bağışında bulunabilecek.

KAN BAĞIŞINDA BULUNANLARA FİDAN HEDİYE EDİLECEK

Tek kaynağı insan olan kanın temini ve aynı zamanda bu vesileyle kadın hakları gününe dikkat çekmek adına yapılan etkinlikte, kan bağışında bulunanlara da fidan hediye edilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Dayanışma Ruhu Yangın Bölgesinde

Bursa’nın Gürsu, Kestel, Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarıy…