Home GÜNCEL ‘’Mustafakemalpaşa’nın Adı Yerlere Değil Göklere Yakışır’’

‘’Mustafakemalpaşa’nın Adı Yerlere Değil Göklere Yakışır’’

- Guncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2024 17:57
2 min read
‘’Mustafakemalpaşa’nın Adı Yerlere Değil Göklere Yakışır’’ için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa’nın simgesi haline gelen Adnan Menderes Meydanı’nda bulunan Mustafakemalpaşa yazısının sökülmesi geçtiğimiz günlerde ilçenin gündemine oturmuştu. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in talimatlıyla sökülen tabela yeni yerine bugün yerleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Meydan’ından sökülen Mustafakemalpaşa yazısı bakım ve onarımları tamamlanarak Mustafakemalpaşa Belediye Düğün Salonu’nun üstüne yerleştirildi.

‘‘Mustafakemalpaşa ilçemizin adı, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten geliyor. Bu isim, bizim için büyük bir değer ve gurur kaynağıdır. Adnan Menderes Meydanı’nda bulunan Mustafakemalpaşa ismi, yerlerde değil göklerde durmaya layıktır. Mustafakemalpaşa adı yerlerde durmaya değil göklere yakışır. İlçemizin isminin bu yeni yerde çok daha ihtişamlı bir şekilde durduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Mustafakemalpaşa ismi, her zaman bizim için bir onurdur ve bu onuru en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

İsimlik yerleştirilirken sahada olan Başkan Erdem’i gençler yalnız bırakmadı. Gençlerden tam not alan çalışma sonunda Başkan Erdem, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mustafakemalpaşa’ya hak ettiği değeri vereceğiz ifadelerini kullanan Başkan Erdem, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere armağan olarak Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’ne Atatürk Büstü yapılması talimatı vermişti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa Plajları Yaza Hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesi, toplam 277 kilometrelik deniz ve göl kıyı bandına sahip Bursa…