Home GÜNCEL Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı’dan 23 Nisan Mesajı

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı’dan 23 Nisan Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 22 Nisan 2024 13:42
4 min read
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı’dan 23 Nisan Mesajı için yorumlar kapalı
0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunu ilan ettiği bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesi, geleceğe olan umudunu ve güvenini ortaya koymuştur” dedi.

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında ulusal egemenliğin önemini vurgulayan Başkan Matlı, şunları kaydetti;

“23 Nisan 1920, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, millet iradesinin en güçlü şekilde temsil edildiği, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu tarihi bir gündür. Bu anlamlı günü, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya çocuklarına armağan ederek, geleceğe olan umudunu ve güvenini ortaya koymuştur.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli iradenin ve bağımsızlığın timsalidir. Bu bayram, aynı zamanda umutların, hayallerin ve geleceğe dair inançların da bayramıdır. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi, “Çocuklar geleceğimizdir.” Bu nedenle, çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi, milli ve manevi değerlerle donatılması, onlara en iyi imkanların sunulması hepimizin görevidir.  Onların gülen yüzleri, ülkemizin aydınlık yarınları için bizlere ilham kaynağı olmalıdır.

Bursa Ticaret Borsası olarak, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. Onların eğitimine ve gelişimine destek olmak, ülkemizin kalkınmasında önemli bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…