Home GÜNCEL Chp İlçe Başkanından Arbedeye Sert Tepki

Chp İlçe Başkanından Arbedeye Sert Tepki

- Guncellenme Tarihi: 5 Nisan 2024 17:41
4 min read
Chp İlçe Başkanından Arbedeye Sert Tepki için yorumlar kapalı
0

31 Mart yerel yönetimler sürecinde yıldırımın her sokağını karış karış tarayarak halkımızın üzerine çöken karabulutları dağıtmak için veridimiz mücadele; Türkiye’ye adeta yeniden güneşin doğmasını sağlamıştır. Kentlerimizin büyük bir bölümünü kaybeden “monarşi” özentileri halkın kanını emen kamu malını talan edenler anlaşılan yaşadıkları hezimeti sindiremediler.

Yerel yönetimler sonuçlarına göre belediye meclisine yeni seçilen arkadaşlarımız mazbatalarını teslim almak üzere 05.04.2024 (bugün) saat: 14:30’da Barış Manço Kültür merkezindeki programa katılım sağladı.

Program normal akışında ilerlerken Yıldırım belediye başkanı Oktay Yılmaz sahne de konuşmasının son bölümünde sahnenin önünden hızlıca gecen AKP meclis üyesi Alparslan KARAASLAN adındaki şahıs Belediye meclis üyemiz 76 yaşındaki kalp hastası Zülfikar Bal’ın arkadan omuzuna dokunmak suretiyle kendisine dönmesini sağlayarak beklenmedik anda burnuna kafa atmak suretiyle ağır yaralanmasına ve burnunun kırılmasına sebep olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisinin kazandığı belediyelerde azınlıkta kalan AKP ve diğer partilerin yöneticilerini ve meclis üyelerinin adeta kendi evin de hissettirmek için büyük bir titizlikle davranmaktayız. İnsanlıktan nasibini alamamış zavallıların bu halka verecekleri hiçbir şeylerinin olmadığını bu olayla bir kez daha göstermiştir.

AKP tüm seçim propaganda sürecinde partimizi çeşitli terör faaliyetleriyle adeta suçlayarak sürdürmüştür. Toplumsal kutuplaşma ve vatandaşlarımız birbirine düşmanlaştırarak kardeşlik hukukumuza bilerek isteyerek zarar vermek kin ve nefretten beslenenleri kendi kinlerinde boğulacaklardır. Bu olaya karışan zanlı ve yardım yataklık yapanlardan mutlaka hesabı sorulacaktır. Bu saldırı bizim halkımızın kurtuluşu için verdiğimiz mücadelenin haklılığını bir kez daha göstermiştir. Asla yılmayacağız taaki halkın iktidarını kurana kadar ve bunları tarihin çöplüğüne gönderene kadar mücadelemiz devam edecektir. Parti olarak olayın takipçisi olacağız. Gerek hukuksal olarak ve gerekse fiili olarak takipçisi olacağız.

Chp Yıldırım İlçe Başkanı

İlhami GÜN

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…