Home GÜNCEL Deniz Dalgıç: 31 Mart’ta Bayramımızı Kutlayacağız

Deniz Dalgıç: 31 Mart’ta Bayramımızı Kutlayacağız

- Guncellenme Tarihi: 27 Mart 2024 13:13
3 min read
Deniz Dalgıç: 31 Mart’ta Bayramımızı Kutlayacağız için yorumlar kapalı
0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç’ın “Deniz Buluşmaları” Yeni Mahalle’de coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Pembe Panter Parkı’nı dolduran Mudanyalılar marşlar ve telefon ışıklarıyla adeta bir şenlik atmosferi yarattı.

Lokma ve çay eşliğinde bir araya gelen Mudanyalılar, Deniz Dalgıç’a sorunlarını ve taleplerini aktarma fırsatı buldular.

Her geçen gün büyüyüp, çoğaldıklarını bir kez daha vurgulayan Deniz Dalgıç, “Her şey çok güzel gidiyor. Hemşerilerimin gösterdiği bu sevgi seli karşısında heyecanımız daha da artıyor. Her geçen dakika oylarımız da artıyor, gümbür gümbür geliyoruz. 31 Mart’a doğru son derece pozitif bir şekilde ilerliyoruz. Cumartesi arifeyi, pazar günü de bayramımızı kutlayacağız.” dedi.

Gazetecilerin kendisine, “Neden size oy versinler” diye sorduklarını söyleyen Dalgıç, “Ben de onlara diyorum ki; böyle güzel bir grubun parçası olmak, kendileri için dertlenen birileriyle yürümek istiyorlarsa bize oy versinler. Mudanya’nın dönüşümünü ve değişimini istiyorlar, daha uygarca, hep birlikte, kol kola, omuz omuza yürümek istiyorlarsa bize oy versinler. Bizim kavgayla, gürültüyle, şamatayla işimiz yok. Bu bir hizmet yarışı… Bu bir demokrasi şöleni, öyle başladık öyle devam edecek.” şeklinde cevapladığını söyledi.

Seçim sürecindeki son buluşmanın 30 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te Mütareke Meydanı’nda düzenleyecekleri “Mudanya’ya Sözümüz Var” mitingi olacağını belirten Deniz Dalgıç, tüm Mudanyalıları hep birlikte olmaya davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…