Home GÜNCEL Gökhan Dinçer’e Sevgi Seli

Gökhan Dinçer’e Sevgi Seli

- Guncellenme Tarihi: 25 Mart 2024 13:45
4 min read
Gökhan Dinçer’e Sevgi Seli için yorumlar kapalı
0

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ikram etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Dinçer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın da yer aldığı ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda Mudanyalılarla biraraya gelen Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ikram etti.

BAKAN YERLİKAYA’DAN DESTEK SÖZÜ

Organizasyonlar öncesinde Bursa’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile biraraya gelen Gökhan Dinçer, yapılması planlanan hükümet konağı ile ilgili bilgi vererek konunun hızlandırılmasıyla ilgili destek sözü aldı.

VARGÜCÜMÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ardından Mudanya İlçe Spor Salonu’ndaki iftara katılan ve sonrasında halka çiğköfte ikram eden Dinçer, iki organizasyonda da vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşırken, aday gösterildikleri günden bu yana sokaklarda, vatandaşlarla birarada olduklarını söylerken, “Mudanyamızın sorunlarını ve çözüm önerilerini kendilerinden dinledikten sonra projelerimizi anlatmayı sürdürüyoruz. Mudanyamızın ulaşımdan otoparka, yeşil alandan spor tesis eksikliğine kadar bir çok sorunumuz var. Pazaryeri sorunumuz var. Bunların hepsiyle ilgili çalışmalarımızı yaptık. Mudanyamızı daha yaşanabilir bir haline getirebilmek için projelerimizi hazırladık ve vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde yaşayabilmesi için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. Maddi durumu iyi olmayan emeklilere Mudanyakart ile destek olacaklarının altını çizen Gökhan Dinçer, “Mudanya’da sırtında montu ayağında botu olmayan kimse olmayacak. Huzur içinde büyük bir aile olarak mutlu bir Mudanya’yı hep birlikte oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…