Home GÜNCEL Nilüfer’in Sultanları Beşiktaş’a Set Vermedi

Nilüfer’in Sultanları Beşiktaş’a Set Vermedi

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2024 18:26
2 min read
Nilüfer’in Sultanları Beşiktaş’a Set Vermedi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Vodafone Sultanlar Ligi 26. hafta maçında rakibi Beşiktaş Ayos’u 3-0 yenerek, normal sezonu 1 maç eksiği ile 7. sırada bitirmeyi garantiledi. Nilüfer ekibi 5/8 play-off etabında Galatasaray Daikin’in rakibi oldu.

Nilüfer’in sultanları Beşiktaş Ayos’u Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda, kendi seyircisi önünde ağırladı.  İlk sette etkili başlayan Nilüferli voleybolcular oldu. Set ortalarında Beşiktaş 19-16 üstünlüğe ulaşsa da  son anlarda üst üste sayılar kazanan Nilüfer ekibi bu seti 25-21 kazandı. Set başından sonuna kadar skor ve sayı üstünlüğünün Nilüfer Belediyespor’da olduğu  2 seti mavi yeşil beyazlılar 25-15 gibi acık farkla kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.  Büyük çekişmeye sahne olan 3. sette her iki takım da oyundan kopmadı ve son anlara 21-21 beraberlik ile girildi. Son sayılarda file önü üstünlüğünü ele geçiren Nilüferli voleybolcular bu seti  25-22 maçı da 3-0 kazandı.

Nilüfer Belediyespor  erteleme karşılaşmasında 28 Mart 2024 Perşembe günü Vakıfbank ile Bursa’da karşılaşacak. Bu maçın sonucuna bakılmaksızın Nilüfer Belediyespor ligin normal sezonunu 7. olarak bitirmeyi garantiledi.  Play-off 5/8 etabında Galatasaray Daikin ile karşılaşacak olan Nilüfer’in sultanları,  sarı kırmızılıları elemesi halinde , Kuzeyboru-Sigorta Shop Muratpaşa Belediyespor  eşleşmesinin tur atlayan takımı ile 5 ve 6’ıncılık  maçı oynayacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…