Home GÜNCEL MHP’den Şükrü Erdem’e ağır eleştiri

MHP’den Şükrü Erdem’e ağır eleştiri

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2024 22:19
3 min read
MHP’den Şükrü Erdem’e ağır eleştiri için yorumlar kapalı
0

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem’in “Adam (Öcalan) hain değil,  onun kayın pederi mit müsteşarı, mit müsteşarının damadı o… Devlet adamı kendine canavar yaptı, yukarıdan talimat geliyor, ölenler kim, paralı askerler, söylediklerimin arkasında dururum.” Cümlesini içeren video bugün gündeme bomba etkisiyle düştü.

Sosyal medyada birçok siyasetçi Erdem’e tepki gösterdi.

Tepki veren biri de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhammet Tekin oldu.

Tekin gönderdiği basın açıklamasında şunları söyledi:

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı, eski bakan, tecrübeli siyasetçi (!) Şükrü Erdem, bilinçaltının dışavurumuyla genel başkanı Özgür Özel ve DEM’li şürekası gibi Türk devletini suçlayıp terör örgütünü ve terörist başını masum göstermiştir. Bundan sonra takınacakları sözde Atatürkçü tavır ve samimiyetsiz mevsimlik milliyetçi söylemleriyle, konuyu örtbas etmeye çalışsalar da DEM’lenen CHP zihniyeti bilinçaltını açığa vurmuştur.

MHP Bursa teşkilatları olarak yozlaşmış ve DEM’lenmekten gözleri şaşı bakan CHP zihniyetine teslim edecek tek bir ilçemiz yoktur.

Belediye Başkan Adayımız Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa’ya ve adıyla müsemma güzide ilçemize, Cumhuriyet değerlerine, geleneklerine bağlı; vizyoner ve dinamik kadrolarıyla Mustafakemalpaşalı’nın gönlünde taht kurmuştur. Muhabbetle, gayretle ve ilçemizin sorunlarına çözüm aşkıyla yola koyulmuştur. Mustafakemalpaşa’mızı terörist sevici, lümpen, halktan ve sorunlarından uzak, beyni çürümüş bu zihniyete teslim etmeyeceğiz.

Muhammet Tekin

MHP Bursa İl Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Öğrenciler Geleneksel Oyunlarda Buluştu

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, öğrencilere yönelik geleneksel oyunlar etkinl…