Home GÜNCEL Doruk’tan Bakü’ye Sağlık Turizmi Çıkarması

Doruk’tan Bakü’ye Sağlık Turizmi Çıkarması

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2024 13:08
4 min read
Doruk’tan Bakü’ye Sağlık Turizmi Çıkarması için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın ve Güney Marmara’nın önemli sağlık merkezlerinden birisi olan Doruk Sağlık Grubu, hizmetlerini yurt dışına da yaygınlaştırıyor. Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Esgin ve Genel Müdür Dr. Ayhan Kalyoncu ile Satış ve Pazarlama Direktörü Ş. Sinan Yalçın, Azerbaycan’da sağlık turizmi konusunda bir dizi temaslarda bulundular.

Bakü’de turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Doruk Hastaneleri heyeti Azerbaycan’da sağlık turizmi iş birliği imkanlarını görüştüler.

Milenyum turizmin organize ettiği toplantıya Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Esgin ve Genel Müdür Dr. Ayhan Kalyoncu ve Satış ve Pazarlama Direktörü  Ş. Sinan Yalçın’ın, Doruk Nilüfer Hastanesi ile Rehabilitasyon ve Termal Merkezi tanıtımına, Azerbaycan Sağlık ve Termal Turizmi Destekleme Kamu Birliği Başkanı Ruslan Guliyev ile Milletvekilleri İlham Memmedov, Vugar Bayramov ve Muşvig Memmedli, Ulusal STK Forumu Başkanı Rauf Zeyni, Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Vugar Zeynalov, Uluslararası Scal Kulübü Bakü Şubesi Başkanı Jeyhun Aşurov, ATAA Başkan Vekili Ahmed Gurbanov’un yanı sıra Azerbaycan’daki turizm ve sağlık kurumlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Doruk Sağlık Grubu yöneticileri “Azerbaycanlı dostlarımızın son teknoloji ile donatılmış hastanelerimizden sağlık hizmetlerini alabilmeleri için elimizden geleni yapacağız” dediler.

Azerbaycan temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Esgin, “Türkiye son yıllardaki çıkışıyla Sağlık Turizminde dünyadaki ilk 5 ülkenin içinde yer alıyor. Ülkemizde sağlık turizmi bir ülke politikası halini almıştır. Yerinden bir ihracat kalemi olarak ülkemize önemli katkılar söz konusudur. Bu bağlamda, tıbbi tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri alanında ülkemiz tercih eden dost ve kardeş ülke Azerbaycan’da çok büyük bir ilgi gördük. Gerek sağlık sektörü gerekse turizm hizmetleri alanında faaliyet gösteren yetkililerle verimli görüşmeler gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Doruk Hastaneleri Genel Müdür Dr. Ayhan Kalyoncu da programı organize eden Milenyum Turizm ile protokol imzaladıklarını belirtirken, Azerbaycan’daki sağlık sektörü temsilcilerini Bursa’ya davet ettiklerini söyledi.

  • Sıtmaya Dikkat

    Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından sıtma hastalığının kontrol altına alınması için oluşt…
  • Detaylı Teşhis Ameliyattan Kurtarıyor

    Modern tıpta gelişmeler baş döndürücü şekildedir ve çok hızlı yol kat etmektedir. Bu da ha…
  • Doruk Hastaneleri’nden Örnek Davranış

    Doruk Hastaneleri, sağlık alanında öncülük eden çalışmalarının yanı sıra örnek gösterilen …
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, basın mensuplarıyla bir ara…