Home GÜNCEL Bursa’ya Bayram Gelecek

Bursa’ya Bayram Gelecek

- Guncellenme Tarihi: 5 Mart 2024 16:11
3 min read
Bursa’ya Bayram Gelecek için yorumlar kapalı
0

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram KAZANCI ve Zafer Partisi Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl ESGİN bugün Nilüfer’de 31 Mart yerel seçimleri için saha çalışması gerçekleştirdi. İhsaniye Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda yer alan işletmeleri ziyaret ederek hem esnaflar ile hem de vatandaşlar ile bir araya gelen KAZANCI ve ESGİN ” Işıl ışıl bir Nilüfer için haydi Zafer’e, Zafer gelince Bursa’ya Bayram Gelecek ” parolalarıyla projelerini aktardılar.

Ziyaretler esnasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram KAZANCI ” Her gönüle dokunmak, her bir vatandaşımıza hem bugüne kadar iktidarın ve onun yancısı olan muhalefetin yaptıklarını anlatırken bizim neden aday olduğumuzu vaatlerimizle aktarabilmek çok önemli. Bu yüzden Bursa’nın her mahallesine gidecek her vatandaşımızla bizzat görüşeceğiz. Zafer Partisine uygulanan Basın ambargosu başta olmak üzere tüm engelleri bitmek bilmeyen enerjimiz ve Zafer’e olan inancımızla aşacak 31 Mart seçim gününe kadar kıymetli Bursalı hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz. ” dedi

İhsaniye Mahallesi ziyaretlerinin ardından Fomara Meydanına geçen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram KAZANCI’ya Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl ESGİN’de eşlik etti. Fomara Meydanında bulunan Zafer Partisi Seçim Standını ziyaret ederek standa uğrayan seçmenlerle bir araya geldiler.

Özellikle genç seçmenlerin teveccühlerini gördükten sonra KAZANCI ‘’ İşte Türk Gençliği ! Ulu Önderimiz ATATÜRK’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlik Zafer Partisinin zafer meşalesini taşıyacak ümitlerimizi sonsuza kadar var edecek. ‘’ sözleriyle memnuniyetini alanda olan vatandaşlarımıza aktardı.

Fomara Meydanı ziyaretinin ardından tekrar Nilüfer bölgesine geçen KAZANCI ve ESGİN, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki işletmelerde gençlerle bir araya geldi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…