Home GÜNCEL Dündar’dan Çukurca Mahallesi’ne Ziyaret

Dündar’dan Çukurca Mahallesi’ne Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 21 Şubat 2024 14:23
4 min read
Dündar’dan Çukurca Mahallesi’ne Ziyaret için yorumlar kapalı
0

31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle gezilerine hız veren Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Çukurca Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Yeni dönemde yapmayı planladıkları proje ve hizmetleri Çukurca sakinlerine anlatan Dündar, vatandaşların taleplerine de kulak verdi.

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi ve AK Parti Osmangazi İlçe yöneticileri ile birlikte Çukurca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleye gelişinde yoğun kalabalıkla karşılanan Dündar, kendisini karşılayan vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi. Mahalleyi baştan aşağı gezerek tek tek sokakları giren Dündar, daha sonra mahallede bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Geride kalan 3 dönemde Osmangazi’nin 136 mahallesine tamamına ulaştıklarını, 8 bin 830 cadde ve sokağına girerek vatandaşlar ile bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Dündar, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, taleplerine kulak vererek projeler geliştirdik. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu vergileri hakkıyla harcamaya özen gösterdik. Vatandaşımızın vergilerini yemedik yedirmedik, çalmadık çaldırmadık. Çarçur etmeden vatandaşımızın hayatını ve ilçemizi güzelleştirmek için harcadık. Bu anlayışla çalışmalarımızı yaptık ve şimdi görüyoruz ki her tarafta Osmangazi Belediyesi’nin bir imzası var. Köylerimize gidiyoruz ve her köyümüzde hizmetimiz olduğunu görüyoruz. Merkeze iniyoruz yine her mahallemize değer katan çalışmalar yaptığımızı görüyoruz” dedi.

Osmangazi gibi tarihi bir ilçede hizmet yapmanın çok onurlu olduğuna vurgu yapan Dündar, “Bizler bu onurlu görevi inancımız, kültürümüz ve atalarımız izinde yürütüyoruz. Sizlerin 31 Mart’ta vereceğiniz destek ile bizler bu anlayışımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizin güçlenmesi ve güçlü bir yönetime sahip olması için 31 Mart’ta sizin vereceğiniz destek çok önemli” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…