Home GÜNCEL Sedat Yalçın: Bursa’nın Tüm Boş Arazilerinde Buğday Ekeceğiz

Sedat Yalçın: Bursa’nın Tüm Boş Arazilerinde Buğday Ekeceğiz

- Guncellenme Tarihi: 5 Şubat 2024 12:07
4 min read
Sedat Yalçın: Bursa’nın Tüm Boş Arazilerinde Buğday Ekeceğiz için yorumlar kapalı
0

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sedat Yalçın: “Bursa’nın ekilmeyen tüm arazilerinde buğday ekeceğiz. Unu fırınlara bedava vererek ekmeğin maliyetini ve fiyatını düşüreceğiz.

Seçime yönelik saha çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sedat yalçın iddialı konuştu:

“Bursa’nın tüm boş arazilerine buğday ekip, unu fırıncılara bedava vereceğiz ve ekmeğin maliyeti ile fiyatını düşüreceğiz. Biz kazanmak için geiyoruz.”

Sedat Yalçın, katıldığı bir yayında seçimdeki iddiasına ilişkin önemli açıklamalar yaptı:

“Açık ara ismimiz toplumun gündeminde. Çok önemli oranda oy alacağız. 17 ilçede çük büyük bir heyecan var. İnsanlar dürüst belediyecilik ve vizyonu olan bir başkan istiyor. Herkesi kucaklayan, kimsenin ötekileştirilmediği bir kent istiyor. Biz kazanmak için geliyoruz.

Su son derece kutsaldır. Su aziz bir değerdir, o yüzden de biz yola çıkarken suda yüzde 40’lık bir indirim açıkladık.

Ardından ekmek geliyor. Bursa’nın ekilmeyen tüm arazilerinde buğday ekeceğiz. Çiftçimiz zarar ettiği için ekemiyor. Buradaki zorluğu biz aşacağız ve unu fırınları bedava vererek ekmeğin maliyetini ve fiyatını düşüreceğiz. Bu bizim önceliğimiz olan çok önemli bir proje.

AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne çok ciddi bir kayma var

“Ekonomik krizden etkilenen yığınlar var. Başta emekliler olmak üzere yaşlı amcalarımız, teyzelerimiz pazarda boş torpalarla dolaşıyor. Bunun seçim sonucuna mutlaka bir etkisi olacak.

Bir de, AK Parti’de maalesef bir kibir problemi var. Yöneticilerin kimse yanına yaklaşamıyor. Bunun da seçim sonucu üzerinde etkisi olacaktır diye düşünüyorum.

Ben AK Parti tabanı ile hiç bir zaman ilişkimi kesmedim. Binlerce arkadaşım var. Gözlüyorum süreci, AK Parti tabanından Yeniden Refah Partisi’ne çok ciddi bir kayma var. AK Parti tabanını bizim adaylığımız çok mutlu etti. Oy verecek pek çok arkadaşımız var.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Büyükşehir ‘Ücretsiz Otopark’ Alanlarında Görev Başında

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatıyla yürürlüğe alınan cadde ve …