Home GÜNCEL Can Metal, Yeni Teknoloji ve Ürünleri ile Euroguss Fuarı’nda

Can Metal, Yeni Teknoloji ve Ürünleri ile Euroguss Fuarı’nda

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2024 14:43
4 min read
Can Metal, Yeni Teknoloji ve Ürünleri ile Euroguss Fuarı’nda için yorumlar kapalı
0

Yeşilova Holding şirketlerinden Can Metal, Almanya Nürnberg’de düzenlenen ve uluslararası döküm sektörün en büyük organizasyonu olan Euroguss Fuarı’nda, yenilikçi ürünlerini dünyanın beğenisine sundu.

Yeşilova Grubu’nun alüminyum döküm alanında faaliyet gösteren şirketi Can Metal, Euroguss 2024 Uluslararası Basınçlı Döküm İhtisas Fuarı’na katıldı. 16-18 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg şehrinde düzenlenen fuar, en son üretim teknolojilerinin, ürün, süreç ve yeniliklerin sergilendiği platformlardan biri olarak gerçekleşti. Dünya yüksek basınçlı döküm sektörünü aynı çatı altında toplayan organizasyon, 40’a yakın ülkeden 620’den fazla katılımcıyı ağırladı.

Yeni iş bağlantılarının kurulması, son teknolojiler ve en güncel gelişmelerin paylaşıldığı fuarda Can Metal, alüminyum döküm endüstrisine yönelik yenilik ve operasyonel çözümlerini görücüye çıkardı. Can Metal’in özellikle otomotiv sektörü için geliştirdiği inovatif üretimler, fuarda ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

“AKILLI DÖKÜMHANEYİZ”

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Can Metal Genel Müdürü Ümit Semerci, şunları söyledi: “Üretim operasyonlarımızla ilgili son yenilikleri ve iyi uygulamaları, aynı zamanda Yeşilova Holding çatısı altındaki faaliyetlerimizi, fuarda katılımcılar ve sektör profesyonelleri ile paylaştık. Şirket olarak en son teknolojik sistemlere sahip bir akıllı dökümhaneyiz. Farklı kapasitelerdeki yüksek basınçlı döküm hücrelerimiz, yetkin insan kaynağımız, laboratuvar, test ve analiz yetkinliklerimizle endüstrilere değer katıyoruz. Euroguss Fuarı, hem mevcut müşterilerimizle buluşma ve alüminyum döküm konusundaki yenilikçi çözümlerimizi paylaşma hem de çalışmak istediğimiz uluslararası markaların ilgili kişilerine ulaşabilme noktasında bize fırsatlar sundu. Rakiplerimizin çalışmalarını artısı ve eksisi ile değerlendirirken, sektörlerden gelen yeni ürün talepleri ve trendler hakkında fikir edinmemizi de sağladı. Katılım yüksek olduğu fuar beklentilerimizi karşıladı.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…