Home GÜNCEL Mehmet Kanar Kırgın, Hem De Çok…!

Mehmet Kanar Kırgın, Hem De Çok…!

- Guncellenme Tarihi: 20 Ocak 2024 17:19
4 min read
Mehmet Kanar Kırgın, Hem De Çok…! için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Kanar bir basın lansmanı ile hem 5 yıllık hizmet toplantısı yaptı, hem de veda etti.

Her ne kadar kırgın değilim dese de ilk kurduğu “Rica ettirilerek ilçe başkanlığından istifa ettim, aday yapıldım” cümlesi ile aslında ne kadar kırgın olduğunu ifade ediyordu.

Malumunuz Mustafakemalpaşa MHP’ye verildi, adayları da Ahmet Beygirci…

Toplantıda yaptıklarını daha ziyade kısa kesti ve seçilecek başkanın yapması gereken projelerden bahsetti.

Aslında, daha önce de yazmıştım, Mustafakemalpaşa’nın 50 yıllık bir alt yapı sorunu vardı, Kanar risk alarak önce bu işe koyuldu, geldiğimiz aşamada alt yapının yüzde 70’inin bittiğini ifade etti.

Eline bir deprem riskini gösteren harita alarak Bursa’nın en tehlikeli yerinin Mustafakemalpaşa olduğunun, bir kısmının mutlaka taşınması gerektiğinin altını çizdi.

Ve dahi önceki belediye başkanı Sadi Kurtulan’ın yaptığı, şu an kullanılan belediye binasının tam altında aktif bir fay bulunduğunu da paylaştı.

Depremle ilgili Mustafakemalpaşa’nın nereye taşınacağıyla ilgili adımlar attıklarını, birçok yerde zemin etütleri, depreme dayanıklılık analizleri yapıldığını, bunun da bir süreç olduğunu dile getirdi.

Gelecek belediye başkanının ilk konusu kentsel dönüşüm olmalı dedi. Alt yapısı yenilenmiş, deprem riski de olmayan yerlerde kentsel dönüşüm çok daha kolay…

Yapılan projeleri Belediyenin sitesine bakarak görebilirsiniz, projelerle ilgili şu notu düşeyim sadece; seçim beyannamesinde vaat edilen tüm projelerin hayata geçtiği, kağıt üzerinde kalmadığını belirtildi.

Gelelim, kırgınlık konusuna;

Anket sonuçları çok olumlu olduğu halde ilçenin MHP’ye verilmiş olmasına kırılmadığını, sadece aranarak bir teşekkür edilmediği, bilgi verilmediği için buruk olduğunu söylemekten kaçınmadı Kanar…

Başkan başka bir parti ile adaylık için görüşmediğini;

Ak Parti İlçe Başkanı tarafından Şükrü Erdem’e yapılan adaylık teklifinin ses kaydını dinlediğini, İlçe Başkanı Mutlu Turgut’un bu hareketinin büyük hata olduğunu, Şükrü Erdem adaylık teklif ederek, “Sen gelme, İl Başkanın da gelmesin, Reisin gelsin” dedirterek Ak Partiye zarar verdiğini dillendirdi.

Benim şahsi kanaatim, Kanar oldukça kırgın…

Bu kırgınlıkla başka bir ata oynar mı, onu da zaman gösterecek…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Mudanya’nın artık bir belediye başkanı var..!

Hepimizin malumu, 31 Mart yerel seçimleri hem Bursa’da hem Türkiye’de dengeleri değiştirdi…