Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi Çat Kapı Ziyaretlerle Gönülleri Kazanıyor

Karacabey Belediyesi Çat Kapı Ziyaretlerle Gönülleri Kazanıyor

- Guncellenme Tarihi: 26 Aralık 2023 15:42
6 min read
Karacabey Belediyesi Çat Kapı Ziyaretlerle Gönülleri Kazanıyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey’i her yönüyle daha sağlıklı bir alt yapıya ve konforlu bir üst yapıya kavuşturarak, kentin 100 yıllık geleceğini inşa eden Karacabey Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karacabey Belediyesi ekipleri kent genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, vatandaşlara bu süreçte sürpriz ev ziyaretleri de gerçekleştirerek adeta gönüllere dokunuyor.

Belediyeden çat kapı ziyaretler

Karacabey’in geleceğine katkı sağlama hedefiyle uzun bir süredir devam eden alt yapı çalışmalarının artık sona ermesi ve üst yapı çalışmalarına geçilmesinin ardından, belediye ekipleri vatandaşlara çalışmalarla ilgili detayların yer aldığı broşürleri dağıtıp yanında kahve hediye ediyor.

Ayrıca vatandaşların görüş ve önerilerini de bizzat dinliyor. Ekipler, önümüzdeki dönem Karacabey’de neleri görmek istediğini ve belediyeden beklentilerini vatandaşlara sorarken, vatandaşlar da taleplerini birebir aktarma imkânı buluyor.

Çat kapı ziyaretler gerçekleştiren belediye ekipleri, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını ve belediyeden beklentilerini ilk ağızdan dinliyor.

Karacabey’de 100 yıl boyunca altyapı meselesi rafa kalkıyor

Kentte yapılan geniş kapsamlı altyapı çalışmalarının ardından Karacabey’in önümüzdeki yüz yıllık süreçte altyapıyla ilgili sorunu kalmayacağını ifade eden Başkan Ali Özkan, “Bilindiği üzere Karacabey’imizde hem merkez hem kırsal mahallelerimizde, Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte uzun süredir altyapı ile ilgili kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerinin merkezimizde inşaatları tamamlandı. Bu süreçte yollarla alakalı, çalışmalarla alakalı vatandaşlarımızın ciddi sıkıntıları da olmuştu; çamur, toz, toprak oluyordu çünkü. Ancak her şey Karacabey’in geleceğine katkı sağlamak için yapılıyor. Hamdolsun artık bu zorluklar geride kaldı. Karacabeyli hemşerilerimize bu süreçteki sabırlarından dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

“Her şey daha yaşanabilir bir Karacabey için”

Yapılan çalışmaları her fırsatta yakından takip ettiğini ifade eden Özkan, “Bu konuda süren çalışmaları sıklıkla denetleyerek, gidişat hakkında bilgiyi bizzat alıyorum. İnşallah artık sabrın sonu selamet diyoruz. Nihayetinde içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik, internet gibi altyapı çalışmalarında artık sabrettiğimiz günlerin nimetinden faydalanmaya başlıyoruz. Belediye ekiplerimiz bu süreçte vatandaşlarımızı evlerinde birebir ziyaret ediyor. Yüz yüze görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Aynı zamanda yapılan ziyaretlerde mevcuttaki ve ileriye dönük yapacağımız hizmetleri de anlatıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarımızın her an yanında olmak da bizim için önemli. Bu bakımdan bu ziyaretleri son derece önemli buluyor. Her şey daha güzel ve yaşanabilir bir Karacabey için” ifadelerine yer verdi.

Başkan Özkan ayrıca Karacabeylilere modern, müreffeh ve sağlıklı bir kentte yaşamanın keyfini aktarmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…