Home GÜNCEL BALKANTÜRKSİAD Üyelerine ‘Enflasyon Düzeltmesi’ Anlatıldı

BALKANTÜRKSİAD Üyelerine ‘Enflasyon Düzeltmesi’ Anlatıldı

- Guncellenme Tarihi: 25 Aralık 2023 11:19
3 min read
BALKANTÜRKSİAD Üyelerine ‘Enflasyon Düzeltmesi’ Anlatıldı için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.

Son olarak Yeminli Mali Müşavir Bülent Fıçıcı’nın konuşmacı olarak katıldığı ‘Enflasyon düzeltmesi’ konulu seminer, BALKANTÜRKSİAD Yönetimi ve üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. BALKANTÜRKSİAD Evi’nde düzenlenen seminer dernek saymanı Basri Açıkgöz’ün takdim konuşması ile başladı. Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender İskenderoğlu, son dönemde global çapta yaşanan enflasyonun yaşamın her alanındaki fiyat artışları ile birlikte şirketlerin kayıtlarına ve mali durumlarına da etki ettiğini söyledi. Bu tür dönemlerde uygulanan enflasyon muhasebesi hakkında üyelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmek istediklerini belirten İskender İskenderoğlu, düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri bilgilendirme toplantıları ile üyelerinin iş yaşamının her alanındaki gelişimlerine faydalı olmayı amaçladıklarını söyledi.

BALKANTÜRKSİAD üyelerine yönelik sunumunu gerçekleştiren Yeminli Mali Müşavir Bülent Fıçıcı, daha önce 2003-2004 yıllarında gerçekleştirilen enflasyon düzeltmesi işletmesinin bu yıl sonunda yeniden devreye alındığını hatırlattı. Bülent Fıçıcı, katılımcılara enflasyon düzeltmesi işlemlerinde şirketlerinin faydalarına olarak dikkat etmeleri gereken hususları anlattı.

Bülent Fıçıcı, daha sonra katılımcıların konu hakkındaki sorularını yanıtlandırdı. Program, dernek üyelerinin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…