Home GÜNCEL Karacabey’de Gençlik Merkezi Gençlerin Yeni Gözdesi Oldu

Karacabey’de Gençlik Merkezi Gençlerin Yeni Gözdesi Oldu

- Guncellenme Tarihi: 21 Aralık 2023 11:47
3 min read
Karacabey’de Gençlik Merkezi Gençlerin Yeni Gözdesi Oldu için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin geleceğe katkı sağlama hedefiyle ilçeye kazandırdığı Gençlik Merkezi, içerisinde kütüphane, çalışma salonları ve derslikleriyle faaliyetlerini bir bir gerçekleştiriyor.

BUSMEK tarafından verilecek kurslarla kentte gençlerin yeni cazibe merkezi oldu.

Gençlere hitap eden organizasyon

Karacabey Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi, eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalarla da gençlere hitap eden bir organizasyon üstleniyor.

Merkezin 1. katında bulunan Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi, on binlerce kitap imkanıyla ve hem okuma hem de ders çalışma salonları ile ilçede eğitim gören ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerine çok yönlü imkân sağlıyor.

Ayrıca BUSMEK tarafından yabancı dil, bilgisayar, giyim, dikiş, diksiyon, yönetici asistanı, resim, müzik, satranç, sınav hazırlık kurslarıyla da farklı branşlarda hem öğrenci hem de yetişkinlere yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor.

“Geleceğimiz olan gençlere her alanda değer katmayı hedefliyoruz”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hayata geçirilen bu proje ile ilçede gençlere sosyal, kültürel, eğitim ve sanat anlamında önemli değerler katmayı hedeflediklerini belirterek, “İlçemizde bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacak şekilde dizayn ettiğimiz Gençlik Merkezimiz, faaliyetlerine kısa bir süre önce başlamıştı. Bu süre zarfında gördüğü yoğun ilgi bizleri de mutlu etmekte. Bir yandan ilçe kütüphanesinin buraya taşınması ile daha modern ve ferah bir ortamda hem kitap okuma hem de çalışma alanlarından faydalanma imkânı bulan gençlerimize, aynı zamanda dersliklerde BUSMEK eğitimleri ile farklı branşlarda da eğitim alma imkânı sunduk. Bu binaya modern bir konferans salonu da hayata geçirdik. Yakın zamanda bu eğitim branşlarına robotik kodlama, yazılım gibi ilaveler de olacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…