Home GÜNCEL Sosyal Belediyecelikte Örnek İlçe Mustafakemalpaşa

Sosyal Belediyecelikte Örnek İlçe Mustafakemalpaşa

- Guncellenme Tarihi: 18 Aralık 2023 17:06
3 min read
Sosyal Belediyecelikte Örnek İlçe Mustafakemalpaşa için yorumlar kapalı
0

Sosyal Belediyecilikte Türkiye’ye örnek olan projeleri hayata geçiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ihtiyaç sahipleri ve yardımseverler arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor.

Göreve geldiği ilk andan itibaren Mustafakemalpaşa’da oluşturduğu gönül seferberliği ve gönüllere dokunan hizmetleriyle ‘’ Mustafakemalpaşa’da sen ben yok, biz varız, her zaman biriz, beraberiz.’’ Mottosuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Hayata geçirdiği Hala Sultan Aşevi,  Taziye Evi, Gıda ve Giyim Bankası sayesinde Mustafakemalpaşa’da hiçbir vatandaş yatağa aç girmiyor, temel gıda ve giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kurulan gönül seferberliğinin çığ gibi büyüdüğünü dile getiren Başkan Kanar ‘’ Bir gün değil her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. ‘’ ifadelerini kullandı.

5 yıl içerisinde çığ gibi büyüyen yardımlar ile Mustafakemalpaşa’da 154.599 öğün sıcak yemek,100.660 adet gıda yardımı, 38.267 adet giysi yardımı yapıldı. 11 ili etkileyen asrın felaketi Kahramanmaraş Depremi’nde Mustafakemalpaşa tek yürek olarak 30.919 adet giysi, 161.245 adet gıda ve hijyen paketi, 6.000 kişilik mutfak , 2 ton akaryakıt yardımı yapılarak, Mustafakemalpaşa’dan deprem bölgesindeki yaralar sarıldı.

5 yılda ilçeye 50 yıllık hizmet getiren Başkan Kanar ‘’ 2019 yılından bu yana hayata geçirdiğimiz en kıymetli projelerden biride Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün hayata geçirilmesi oldu. Mustafakemalpaşa’da hiçbir vatandaşımız yatağa aç girmesin diye kurmuş olduğumuz aşevimiz sayesinde yüzlerce aile, bol protein içerikli menüler ile sıcak yemeklere kavuştu.  Yüzlerce aile giysi ve gıda bankamız ile temel ihtiyaçlarını sağladı. Gönlü zengin ilçe halkımız sayesinde 5 yıldır her kurban bayramı aldığımız bağışlarla yıl sonuna kadar ocaklarımızın ateşi sönmüyor. Söz verdiğim gibi Mustafakemalpaşa’da her birey eşit şartlarda yaşayacak. ‘’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…