Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi, Dünya Zirvesinin Buluştuğu COP28’de

Karacabey Belediyesi, Dünya Zirvesinin Buluştuğu COP28’de

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2023 16:14
2 min read
Karacabey Belediyesi, Dünya Zirvesinin Buluştuğu COP28’de için yorumlar kapalı
0

Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı (COP28), bu yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde düzenleniyor.

Karacabey Belediyesi de Kültür Müdürlüğü olarak bu önemli organizasyonda Türkiye Pavilyonundaki temsilde yer aldı.

Karacabey Belediyesi, organizasyon kapsamında Uluslararası konferanslarda iklim değişikliği, yenilenebilir enerji ve geri dönüşüm alanlarındaki anlatılara katıldı.

Erdoğan ve misafirlerine geri dönüşüm ve doğa temalı proje aktarıldı

Önceki gün Liderler Zirvesi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, diğer ülke first lady’lerini Türkiye Pavilyonunda ağırladı. Bu ziyaret sırasında Karacabey Belediyesi Kültür Müdürü Alper Tüydeş, kendisine ve misafirlerine, geri dönüşüm ve doğa temalı hayata geçirilen projeden bahsetme imkânı buldu.

Geri dönüşüm konusunda Karacabey’de kararlı çalışmalar

Organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, Emine Erdoğan hanımefendi tarafından başlatılan geri dönüşüm seferberliği kapsamında bizler de çalışmalarımızı kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Özellikle okullarda yaptığımız eğitimlerde bu önemli konuya dikkat çeken ve farkındalık oluşturan çalışmalara imza atıyoruz. Böyle uluslararası ve önemli bir organizasyonda Karacabey Belediyesi’nden temsilcimizle yer almak bizler için de önemli bir deneyim oldu” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

TÜİK Enflasyon Rakamlarını Açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre enfla…