Home GÜNCEL Başkan Özkan’dan Engelliler Günü Mesajı

Başkan Özkan’dan Engelliler Günü Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 4 Aralık 2023 14:28
3 min read
Başkan Özkan’dan Engelliler Günü Mesajı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir mesaj yayımladı.

Özkan mesajında, engelli bireylere sevgi, hoşgörü ve empati ile yaklaşabilmenin, tüm toplumun öncelikli sorumluluklarından biri olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil, sosyal ve insani boyutları ile tüm toplumu ilgilendiren, herkesin empati ile yaklaşması gereken önemli bir konudur. Çünkü herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmadan yaşamalı, engelli vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği verip, engelleri sevgi ve hoşgörüyle ortadan birlikte kaldırmalıyız. Hayattaki birçok engele rağmen yaşama tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımızın daha rahat, daha mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için yapılması gerekenler hepimizin ortak görevidir. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi de engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak açısından önemli bir gündür” dedi.

Karacabey’de tüm engeller sevgiyle aşılıyor

Başkan Özkan mesajında, ‘güzellikler şehri’ Karacabey’deki tüm belediyecilik hizmetlerini özel gereksinimli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlayıp hayata geçirdiklerini de söyledi.

“Sosyal belediyecilik anlayışı ile engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” diyen Özkan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engellilerin yaşadığı sorunlara karşı toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını diliyor, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte huzur ve mutluluk içerisinde bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…