Home GÜNCEL NİLTİMDER’den Başkan Alinur Aktaş’a Ziyaret

NİLTİMDER’den Başkan Alinur Aktaş’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2023 14:18
3 min read
NİLTİMDER’den Başkan Alinur Aktaş’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Endüstriyel tesislere birçok alanda tedarik hizmeti sağlayan 3 bine yakın firmanın faaliyet gösterdiği Nilüfer Ticaret Bölgesi’nin yönetimi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Nilüfer Ticaret Merkezi İş İnsanları Derneği (NİLTİMDER) Başkanı Olgun Karabiber ve beraberindeki Yönetim Kurulun Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çalışmaları hakkında bilgi sundular.

Ziyarette konuşan NİLTİMDER Başkanı ve Limadem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber, “3 bin işyerinin bulunduğu bölgemizdeki firmalar ağırlıklı olarak elektrik-elektronik, makine, metal, otomasyon, otomotiv yan sanayi, yedek parça, hırdavat, inşaat, kimya, kauçuk ve bilişim gibi sektörlerde faaliyet göstermektedir. Bölgemizde üretim ve ticaret yapan firmaların faaliyetleri ile yılda ortalama 100 milyar TL’nin üzerinde bir ekonomik hacim oluşmaktadır. Nilüfer Ticaret Bölgesi’nde yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlanmaktadır ve bu da ekonomiye önemli bir başka katkıdır” dedi.

Olgun Karabiber, NİLTİMDER olarak bölgenin yol, elektrik, internet hattı ve ek belediye otobüsü seferleri gibi altyapı ve üstyapı konularında çalışmalar yapmak üzere faaliyetlere başladıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri nedeniyle Başkan Alinur Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da NİLTİMDER heyetinin ziyaretinden memnun olduğunu belirtirken, “3 bin işyeri ve 30 bin çalışan ile NİLTİMDER önemli bir gücü temsil ediyor. Sizler gerek ticari faaliyetlerle gerekse istihdam anlamında Bursa ekonomisine katkı sağlamaya devam ettikçe biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Nilüfer Ticaret Bölgesindeki işyerlerine ve çalışanlarına her türlün hizmeti götürmeye söz veriyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …