Home GÜNCEL İnegöl Belediyesi Birimleri Yeni Binada Hizmete Başladı

İnegöl Belediyesi Birimleri Yeni Binada Hizmete Başladı

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2023 12:02
2 min read
İnegöl Belediyesi Birimleri Yeni Binada Hizmete Başladı için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi’nin 7 Müdürlüğü, Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesi içerisinde yer alan yeni binada hizmet vermeye başladı. Başkan Alper Taban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Yeni binamızdayız. Birimlerimiz yeni yerinde hizmete başladı” diyerek gelişmeyi duyurdu.

İnegöl Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanında sona gelindi. Bir yandan Gastro İnegöl restoranında son hazırlıklar yapılırken, bir yandan çevre düzenlemeleri devam eden projede İnegöl Belediyesi birimlerinin hizmet vereceği bina da tamamlandı. Belediye birimlerinin taşınma süreci de başladı. Bugün itibariyle İnegöl Belediyesi’nin 7 Müdürlüğü yeni binada hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşlara yeni binada hizmete başlayan birimleri duyurdu. Başkan Taban yaptığı paylaşımda; “Yeni binamızdayız. Birimlerimiz yeni yerinde hizmete başladı” dedi. Öte yandan binada hizmet vermeye başlayan; Mali Hizmetler Müdürlüğümüz (Kira, İcra, Muhasebe, Emlak, Gelir ve Tahsilat), İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü (Yazı İşleri), Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü (Çözüm Merkezi), Bilgi İşlem Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile ilgili işlemi bulunanların artık yeni binaya gelmeleri çağrısında bulunuldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…