Home GÜNCEL Bursa Karacabeyliler Derneği’nden Başkan Özkan’a Ziyaret

Bursa Karacabeyliler Derneği’nden Başkan Özkan’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2023 14:05
2 min read
Bursa Karacabeyliler Derneği’nden Başkan Özkan’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Karacabeyliler Derneği’nde gerçekleşen son seçimin ardından derneğin yeni Başkanı Erkan Bilör, dernek yönetimi ile beraber, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Bilör, Başkan Özkan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bilör, devam eden süreçte düşündükleri projeleri Başkan Özkan ile paylaşırken, dernek çalışmalarına katkılarından dolayı Özkan’a teşekkür etti.

Desteğe devam vurgusu

Başkan Ali Özkan da bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal ve kültürel anlamda yapılacak çalışmalara destek olacaklarını belirterek, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaretin ardından dernek yönetimi, Karacabey Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen hayata geçirilen ‘Tarihi Fotoğraf Galerisi’ni de ziyaret etti.

Karacabey’imizi adeta yeniden keşfettik

Projeyi çok beğendiklerini ifade eden Bilör, “Tarihimizi, eski anılarımızı, güzel Karacabey’imizin geçmişini bir yandan mutlulukla, bir yandan da özlemin getirdiği buruklukla inceledik. Bildiğimiz anıların yanında, bilmediğimiz yanları ile Karacabey’imizi adeta yeniden keşfettik. Bu yüzyıllık mirasın yüzyıllar boyu sürmesi, ama acı ama tatlı duyguların kuşaklara aktarılması adına emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sonrası Bilör, galerinin anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…