Home GÜNCEL BUMKAD Ulusala Açılıyor

BUMKAD Ulusala Açılıyor

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2023 15:14
3 min read
BUMKAD Ulusala Açılıyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Mühendis Kadınlar Derneği (BUMKAD) Yönetimi, kurumsal üyeleri ile toplantıda bir araya geldi. Üyelerine bir sunum gerçekleştiren BUMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ülfet Öztürk, “Çalışmalarımız ülke çapında ses getirmeye başladı. Farklı illerden BUMKAD’ı Türkiye geneline taşımamız için talepler var. Hep birlikte Türkiye genelinde yapılanacağız” şeklinde konuştu.

NOSAB’daki Gastro Sanayi’de gerçekleştirilen toplantıda BUMKAD’ın çalışma ve hedefleri hakkında bir sunum gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Ülfet Öztürk, kadınların her alanda olduğu gibi mühendislik dalında da faaliyet ve etkilerini arttırmak için geliştirdikleri projeleri ve çalışmaları anlattı.

Mühendislik alanındaki faaliyetlerde ve teknoloji alanında kadınların üst düzey faaliyetlerini arttırmalarını arzu ettiklerini belirten Ülfet Öztürk, “Kadınların özverili çalışmaları iş yaşamında üretkenliği de arttırıyor ve üretime değer katıyor. Biz de bu gerçekten yola çıkarak öğrencilik yaşamlarından itibaren kadınlarımızın bu alana meyil ederek, mühendislik ve teknoloji alanında etkinliğini artırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalar değerli üyelerimizin de desteği ile Türkiye çapında ses getiriyor ve BUMKAD’ın Türkiye çapında bir dernek haline gelmesi için farklı şehirlerden de talepler artıyor. Hedefimiz tüm Türkiye’yi kapsayacak yapılanmamız ile mühendis kadınlarımızı iş dünyasında zirveye taşımak, başarılı çalışmalarına destek vermeye devam etmek olacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Büyükşehir ‘Ücretsiz Otopark’ Alanlarında Görev Başında

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatıyla yürürlüğe alınan cadde ve …