Home GÜNCEL “Erkek Diliyle Şiddeti Konuşuyoruz” Paneli

“Erkek Diliyle Şiddeti Konuşuyoruz” Paneli

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2023 14:54
4 min read
“Erkek Diliyle Şiddeti Konuşuyoruz” Paneli için yorumlar kapalı
0

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Erkek Diliyle Şiddeti Konuşuyoruz’ başlıklı panelde bir konuşma yapan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uslu, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Erkek Diliyle Şiddeti Konuşuyoruz’ konulu panel, Almira Otel’de gerçekleştirildi. Yapımcı yönetmen Güzin Abraş’ın moderatörlüğünde düzenlenen ve BEV Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uslu’nun yanı sıra Avukat, Emekli Hakim Eray Karaca, Yıldırım Grup İnsan Kaynakları Başkanı Osman Ünal ile Psikolojik Danışman, Toplumsal Cinsiyet Uzmanı Olcayto Ezgin’in konuşmacı olduğu panele siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği üyeleri ve davetliler katıldı.

Panelde soruları yanıtlayan ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren İlhan Uslu, Bursa’nın en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan BALKANTÜRKSİAD’ın çatısı altında kurulan vakfın Türkiye’nin geleceğinin teminatı olan gençlerin eğitim hayatlarına destek vermek amacıyla yola çıkan gönüllülük esaslı bir kuruluş olduğunu anlattı. İlhan Uslu konuşmasında, Türkiye’nin her alanda kalkınmasının yanı sıra tüm dünyada mücadele edilen şiddetin her türlüsünün önüne geçmenin yolunun da eğitimden geçtiğini belirtti. Gençlerin geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyebilmesi için eğitim hayatlarına destek vermek, Türkiye’nin ve Bursa’nın her noktasındaki gençlere eşit eğitim hakkı sunabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen İlhan Uslu, “Bağışçılarımızın da destekleri ile kuruluşumuzdan bu yana önemli bir yol kat ettik ve yolumuza devam ediyoruz. Tüm toplumsal sorunların çözümünün ve toplumsal gelişimin temelinin eğitime dayandığını biliyor, bu bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…