Home GÜNCEL Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk İstifa Etti

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk İstifa Etti

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2023 16:59
2 min read
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk İstifa Etti için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, görevinden istifa etti. Serintürk, yaptığı açıklamada, yaklaşık 5 yıldır yürüttüğü görevinden bugün itibariyle ayrıldığını belirterek, “Başta Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a, kıymetli Meclis Üyelerimize, Belediyemizdeki kıymetli daire müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarımıza bana ve Gemlik’imize kattıklarının bilinciyle teşekkür ediyorum” dedi.

Serintürk, istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı olarak yaklaşık 5 yıldır yürüttüğüm görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Bu süre zarfında Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’ın liderliğinde, Belediye Meclisimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte, Gemlik’imizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için büyük bir gayret gösterdik. Bu süreçte birçok önemli projeyi hayata geçirdik.

Bugün itibariyle görevimden ayrılırken, bana ve Gemlik’imize kattıklarının bilinciyle başta Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a, kıymetli Meclis Üyelerimize, Belediyemizdeki kıymetli daire müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak: gemlikhaberci.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…