Home GÜNCEL BUİKAD ve BUSİAD İşbirliğini Güçlendiriyor

BUİKAD ve BUSİAD İşbirliğini Güçlendiriyor

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2023 11:44
2 min read
BUİKAD ve BUSİAD İşbirliğini Güçlendiriyor için yorumlar kapalı
0

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, Başkan Yardımcısı Nazan Akıncı, Genel Sekreter Gülnur Akgül ve Sayman Gülay Durmuş’dan oluşan BUİKAD heyeti, BUSİAD ziyaretinde devam eden çalışmalar ve BUİKAD hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette konuşan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, ‘Bu iş eşitlik iş’, ‘Noktalama’ projesi ve ‘Teknolojide Kadın’ çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verirken, BUSİAD ile var olan ilişkilerini artırarak sürdüreceklerini söyledi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da iki derneğin ilişkilerinin her zaman iyi düzeyde olduğunu ve bunu daha da yukarı taşımak gerektiğini ifade ederek, 2024 ocak ayındaki BUSİAD seçiminin ardından işbirliğini artıracak projelere hız vermek istediklerini belirtti.

Ziyaretin ardından BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar’a kadınların el işçiliğiyle yaptığı bir fincan takımı hediye etti. BUSİAD’da Buğra Küçükkayalar’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Eker ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç’un da katıldığı ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …