Home GÜNCEL Çocuklar, Cumhuriyeti Resmetti

Çocuklar, Cumhuriyeti Resmetti

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2023 14:50
4 min read
Çocuklar, Cumhuriyeti Resmetti için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) ve Nilüfer Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NİLSİAD) organizasyonu ile bölge çalışanlarının ilköğretim düzeyindeki çocuklarına yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Cumhuriyetin 100. Yılı’ temalı resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

NOSAB Yalçın Aras Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Cumhuriyetin 100. yılına ulaşılan bugünlerde yaşanan coşku ve mutluluğun, geleceğin teminatı çocukların zihnine nakşedilmesinin verdiği gururu anlattı. Büyük fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyet’in Türkiye’nin en büyük kazanımı olduğunu belirten Erol Gülmez, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güzel ülke için canlarını ortaya koyan tüm kahramanlarımızın izinde ve onlardan aldığımız ilhamla yine bu güzel ülke için çalışıyor ve üretiyoruz. Yakın gelecekte bayrağı bizden devralacak olan çocuklarımızın resimlerine kattığı duygu bizi duygulandırdı. İşte bu duygularla çocuklarımız Cumhuriyetimizin daha nice 100 yılının teminatı olacaktır” dedi.

NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Ben de resim sanatı ile ilgilenen biri olarak çocuklarımızın ortaya çıkardığı, Cumhuriyetimize olan bağlılığımızı tam olarak anlatan bu resimlerin geleceğimizin emin ellerde olduğunun bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Her çocuğumuzun birbirinden güzel resimleriyle ödüle layık olduğunu düşünüyorum ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmamızın ilerleyen yıllarda da artan bir coşkuyla devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras tarafından yarışmaya katılan tüm öğrencilere sertifika ve hediye takdiminde bulunuldu.

Diğer yandan yarışmanın sonunda jürinin verdiği kararla Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’ndan Serra Nur Arıcı birinci, Yönder İlkokulu’ndan Hatice Oruç ikinci, Şehit Murat Atsen İlköğretim Okulu’ndan Medine Buğlem Aydın ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…