Home GÜNCEL Karacabey’de Cumhuriyet Coşkusu Sürüyor

Karacabey’de Cumhuriyet Coşkusu Sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2023 14:47
2 min read
Karacabey’de Cumhuriyet Coşkusu Sürüyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi tarafından, Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında pazartesi ve salı günleri çocuklar için Barış Manço gecesi ve kukla gösterileri, animasyon jonglör ve illüzyon gösterileri ile çeşitli tiyatro oyunlarının yanı sıra yiyecek ikram edildi.

Ayrıca çocuklara bayraklar dağıtılırken, çocuklar çalan müziklere bayraklarla eşlik ettiler.

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinliklerinin, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde devam edeceği belirtilirken, Belediye Başkanı Ali Özkan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusunu yaşatmak, Cumhuriyet bilincini aşılatmak için çocuklarımıza özel etkinliklerimiz de oluyor. Karacabey’de Cumhuriyet coşkusu bir başka güzel yaşanıyor. Etkinliklere katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Etkinlikler hız kesmiyor

3 Kasım Cuma Günü de saat 15.00’te, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi 2. Katta faaliyete geçecek Tarihi Fotoğraf Galerisi açılışı yapılacak.

Karacabey’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri 5 Kasım Pazar Günü de devam edecek ve saat 14.00’te, Taha Düğün Salonunda geleneksel toplu sünnet şöleni yapılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …