Home GÜNCEL Genç MÜSİAD Bursa, Akademik İşbirliğine Odaklandı

Genç MÜSİAD Bursa, Akademik İşbirliğine Odaklandı

- Guncellenme Tarihi: 26 Ekim 2023 14:32
3 min read
Genç MÜSİAD Bursa, Akademik İşbirliğine Odaklandı için yorumlar kapalı
0

Genç MÜSİAD Bursa Yönetimi, Bursa Teknik Üniversitesi ile işbirliği için kolları sıvadı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu Bursa Şubesi (Genç MÜSİAD Bursa) Yönetimi, akademik alanda atılımlar yapmaya hazırlanıyor.

İŞ DÜNYASI-ÜNİVERSİTE ETKİLEŞİMİ ARTIRILACAK

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mesih Çil ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genç MÜSİAD Bursa ile BTÜ arasında işbirliğine uygun çalışma alanları ele alındı. Bursa Teknik Üniversitesi’nin başarıları ile gurur duyduklarını kaydeden Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mesih Çil, “Sayın Rektörümüz ile yaptığımız görüşmede, ortaklaşa hayata geçirilebilecek projeler ve diğer işbirliği imkânlarını istişare ettik. Genç iş insanlarımız ile üniversite öğrencileri ve akademisyenler arasında işbirliğine dönük etkileşimi artıracak önemli fırsatların olduğunu biliyoruz. Genç MÜSİAD’ın potansiyelini açığa çıkarmaya da yardımcı olacak bu süreç ile iş dünyasının ve üniversitenin ihtiyaçlarının etkin şekilde karşılanmasını amaçlıyoruz.” diye konuştu.

‘BİZ DE GENÇ BİR ÜNİVERSİTEYİZ’

BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar ise “Dinamik ve güçlü özelliklerimizin yanında aynı zamanda biz de genç bir üniversiteyiz. Her geçen gün daha da gelişiyoruz. Tüm kontenjanlarımızı dolduran 2 bin 500’e yakın yeni arkadaşlarımızla birlikte toplam öğrenci sayımız 11 bin 500’e ulaştı. 93 ülkeden de bin 500 misafir öğrencimiz var. Genç MÜSİAD Bursa gibi dinamik bir organizasyon ile hem öğrenci, hem de akademisyen odaklı önemli işbirliklerini hayata geçireceğiz. Genç MÜSİAD Bursa Yönetimine bu girişimleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özel: YESAŞ’ın Marka Değerini Artıracağız

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, YESAŞ’ın 42. OIağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşm…