Home GÜNCEL Can Alüminyum, İş Ortakları ile Paydaş Gelişim Toplantısında Buluştu

Can Alüminyum, İş Ortakları ile Paydaş Gelişim Toplantısında Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 24 Ekim 2023 13:03
5 min read
Can Alüminyum, İş Ortakları ile Paydaş Gelişim Toplantısında Buluştu için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin farklı şehirlerinden Can Alüminyum iş ortakları ve paydaşlarını bir araya getiren Paydaş Gelişim Toplantısı gerçekleşti. Can Alüminyum’un merkezinde iş ortaklarına seslenen Genel Müdür İbrahim Aydın, “Paydaşlarımızla kurduğumuz güvene dayalı köklü bağlar, şirketimizin rekabetçi gücünün temeli olmaya devam edecektir” dedi.

Yeşilova Holding şirketlerinden Can Alüminyum’un, iş ortakları ve paydaşları ile fikir alışverişlerinde bulunmak üzere düzenlediği Paydaş Gelişim Toplantısı gerçekleştirildi. Şirketin vizyon, misyon ve hedeflerinin iş ortaklarıyla paylaşıldığı, aynı zamanda sektörel değerlendirmeler ve gelecek öngörüleri ile ilgili bilgi paylaşımlarının yapıldığı toplantının ardından, Yeşilova Holding’e yönelik bir teknik gezi gerçekleştirildi.

Yeni ve etkili fikirlerin geliştirildiği toplantının açılışında konuşan Can Alüminyum Genel Müdürü İbrahim Aydın, “İlkini düzenlediğimiz bu etkinliği geliştirerek ve etkisini arttırarak devam ettireceğiz. Şirketimizin strateji ve kültürünün çalışanlardan sonra en önemli paydaşı durumundaki iş ortaklarına da aktarılması konusunda çok değerli bir etkinlik oldu. Orta vadede yine çok önemli paydaşlarımızdan olan tedarikçilerimizi de sürece ortak edeceğiz” dedi.

“REKABET GÜCÜMÜZÜN TEMELİ GÜVENE DAYALI BAĞLAR”

İbrahim Aydın şöyle devam etti: “1975 yılında ticari hayatına başlayan Yeşilova Grubu, yarım asırlık köklü geçmişi ile ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda, Grubumuzun temellerinin de atıldığı şirketimiz Can Alüminyum’un yıllar içindeki gelişiminde ve büyümesinde tüm paydaşlarımızın büyük bir emeği var. Bizim asıl önemli başarımız ise değerli iş ortaklarımız nezdinde kurduğumuz güçlü itibardır. Bu süreçte ise paydaşlarımızın talep ve isteklerini odağa alarak, operasyonlarımızı ve iş stratejilerimizi, ekiplerimizle birlikte yeniden belirliyoruz. Verimlilik, finansal büyüme, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin oluşturmak istediğiniz bu etkiyi hissedebilmesi ve dünyaya, çevreye, topluma fayda sağlayabilme hedefleriyle stratejilerimizi yeniden planlıyor, geliştiriyoruz. Paydaşlarımızla kurduğumuz güvene dayalı köklü bağlar ise şirketimizin rekabetçi gücünün temeli olmaya her zaman devam edecektir.”

Sektörel değerlendirmeler, hedefler ve farklı konularda sunumların gerçekleştirildiği programda bilgi ve tecrübe paylaşımları da yapıldı. Yapılan toplantıların ardından konuklar, Can Alüminyum NOSAB fabrikası ile grubun Hasanağa OSB’deki alüminyum ekstrüzyon, enjeksiyon, otomotiv ve raylı sistemler alanlarında üretim yapan şirketlerini ziyaret ederek üretim ve operasyonel faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…