Home GÜNCEL Vali Demirtaş’tan BEKSİAD’a Ziyaret

Vali Demirtaş’tan BEKSİAD’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2023 16:39
3 min read
Vali Demirtaş’tan BEKSİAD’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Yıldırım Kaymakamı Metin Esen Bebek Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği ‘ni (BEKSİAD) ziyaret etti.

Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

BEKSİAD’ın Bursa bebe çocuk konfeksiyonundaki rolüne ve Vişne Caddesi’nin oluşumu ile geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunulduğunu belirten Başkan Ömer Yıldız, Vişne bölgesinin 80 bin üzerinde çalışana ev sahipliği yaparak Bursa ile ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını dile getirdi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Yıldız, “Bursa’mızın yeni valisi Mahmut Demirtaş’ı derneğimizde ağırladık. Sektörümüzün sorunlarını istişare ettik. Daha sonra Vişne Caddesi üzerindeki esnafımızla hasbihal ettik. Valimizin sektörümüze, Vişne bölgesinde olan ilgisinden dolayı müteşekkiriz. Ziyaret hem dernek üyelerimize hem de bölgemizde faaliyet gösteren esnafımıza, üreticimize moral ve motivasyon oldu. Devletimizle her zaman istişare içinde olmayı arzulayan bir sektörüz bu manada Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ı yanımızda görmek olumlu yönde etkilemiştir. Bizler üretmeye, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Valimiz Mahmut Demirtaş’a ve Yıldırım Kaymakamımız Metin Esen’e ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş da BEKSİAD yönetimine nazik ev sahiplikleri için teşekkür etti.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Yıldırım Kaymakamı Metin Esen,  Vişne Caddesi’ndeki esnafı BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız eşliğinde ziyaret ederek, hayırlı işler dilediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …