Home GÜNCEL İnsan Kaynakları Yöneticileri Bursa’da Buluşacak

İnsan Kaynakları Yöneticileri Bursa’da Buluşacak

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2023 17:31
8 min read
İnsan Kaynakları Yöneticileri Bursa’da Buluşacak için yorumlar kapalı
0

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi’nin düzenlediği 18. İnsan Yönetimi Zirvesi 13-14 Ekim 2023 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Zirve öncesi bir basın toplantısı düzenleyen PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu program hakkında açıklamalarda bulundu.

Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer, “Bu seneki zirvemizin mottosunu ‘İnsana Değer’ olarak belirledik. Bizlere değer kazandıran yaptıklarımız ve hayata kattıklarımızdır. Akıl ve bilimle harmanladığımız değer toplumları ileriye taşır. Bizler ne kadar çok üretirsek hayat da bize o kadar çok değer yansıtır. Ülkelere fark yarattıran ise insana verdiği değerde saklıdır” dedi.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi’nin Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan bölgede 1998 yılından bu yana çalışmalar yaptığını ve faaliyetlerinden birinin de İnsan Yönetimi Zirvesi olduğunu dile getiren Özer, “Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi ve ülkemizi yasa boğan şubat ayında yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremden ötürü üç yıldır gerçekleştiremediğimiz 18. İnsan Yönetimi Zirvemizi 13-14 ekim 2023 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Zirvemizde insana değen ve değer katan tecrübelerini paylaşacak bir çok kıymetli konuşmacımız bizlerle olacak” şeklinde konuştu.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkan Yardımcıları Arif Öner ve Gürkan Özken ile Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Gül, Özdemir Erdal, Yahya Erçetin, Elif Çelikkapan’ın da hazır bulundukları basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer zirve hakkında bilgi verirken şunları söyledi:

“Zirvemizin ilk gününde otomotiv ana sanayiinin İK direktörleri “Gençlere Yatırıma Değer”, Yalçın Yeşilova ve Nazlı Kaplan “Nesile Değer”, Müjgan Çetin “Geleceğe Değer”, Dilek Cesur ve Nursel Ölmez Ateş “Küresel Değerler” derken Nevra Eker “Değer Katan” uygulamalardan ve Mert Fırat “Toplumsal Değerler”den bahsedecek. Günü Beyhan Budak “Bana Değer” diyerek noktalayacak. İkinci gün de aynı yüksek enerji ile “Farkımıza Değer” diyen Hakan Bilgin ile başlayacak. Merve Ergin Tosun’un sahne alacağı “İnovasyona Değer” oturumunun ardından Üstün Dökmen “Öğrenmeye Değer” diyecek. Etik değerlerin, yeteneğin konuşulacağı oturumların ardından sırasıyla “Düşünmeye Değer” oturumu ile Kerem Dündar, “Yaşamaya Değer” konuşması ile Barış Asa, “Katma Değer” oturumu ile Emin Çapa bizlerle olacak. Cumhuriyetin 100. yılında zirvemizi İlknur Güntürkün ile “Ülkeme Değer” diyerek sonlandıracağız. Üretmemize, 18. İnsan Yönetimi Zirvemizi hayata geçirmemize olanak sağlayan sponsorlarımıza da PERYÖN Güney Marmara Yönetim Kurulu olarak ve şimdiden tüm katılımcılar adına teşekkür etmek istiyorum. Premıum sponsorumuz Oyak Renault’ya; altın sponsorlarımız Atış Grup, Plaza Event ve Referans Catering’e; gümüş sponsorlarımız Bursa İletişim Ajansına, Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine; platin sponsorlarımız Kaplanlar Soğutma, Uludağ İçecek ve Yeşim Grup’a; tüm oturum sponsorlarımıza, Aka Otomotiv, Kariyernet, Borusan Mannesmann, Kale Seramik, FEKA Otomotiv, FAVEO Danışmanlık, NOSAB, Eker Süt Ürünleri, Küçükoğlu Holding, GKN Otomotiv, MESS, Humanrate, Soa Yemek’e; aynı zamanda, resmi sponsorlarımıza, hizmet sponsorlarımıza, iletişim sponsorlarımıza, sağlık sponsorumuza ve dijital sponsorlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Onların katkıları, bizlerin emeği ve sizlerin desteği ile çok daha fazla değer üretebileceğiz. Unutmayalım, hayat paylaştıkça daha değerlidir.”

Yapılan konuşmalardan sonra PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı ve insan kaynakları ile ilgili tüm tarafları zirveye davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, basın mensuplarıyla bir ara…