Home GÜNCEL BUİKAD’dan ÇEK’e Ziyaret

BUİKAD’dan ÇEK’e Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2023 12:53
3 min read
BUİKAD’dan ÇEK’e Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) yönetimi, Çağdaş Eğitim Kooperatifi’ni (ÇEK) ziyaret etti.

Bursa’nın öncü STK’larından olan BUİKAD, kadınların iş, sosyal hayattaki yerini güçlendirecek çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve yer almaya özen gösteren BUİKAD,  birçok alanda işbirliği yaptığı ve destek olduğu ÇEK’in yeni yönetimini ziyaret etti.

ÇEK’in Özel Güler – Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Yurdu’nda gerçekleştirilen ziyarette BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır ve başkan yardımcıları, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

“Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100’lerce Güçlü İş Kadını” mottosuyla 2023-2026 hizmet döneminde çalışmalarına hız verdiklerini ve BUİKAD Türk kadınlarının iş hayatında daha fazla yer alabilmesi için kurulduğunu ifade eden Başkan Şençayır,  BUİKAD’ın yine önceliğinin iş kadınlarına ve iş kadınlığına aday kız öğrencilere destek vermek olacağını  söyledi.  BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, BUİKAD olarak Çağdaş Eğitim Kooperatifinin sosyal sorumluluk projesi ‘Kır Çiçekleri Okusun Diye’ye de olan desteklerinin artarak sürdürüleceğinin altını çizdi.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında BUİKAD’ın çalışmalarını takdir ettiklerini ve BUİKAD’ın ÇEK’e her zaman destek olduğunu belirtti. Alpay, BUİKAD yönetimine projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve ortak projelerin hakkında fikir alışverişi ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…