Home GÜNCEL BALKANTÜRKSİAD Eğitim Programlarını Sürdürüyor

BALKANTÜRKSİAD Eğitim Programlarını Sürdürüyor

- Guncellenme Tarihi: 15 Eylül 2023 15:24
6 min read
BALKANTÜRKSİAD Eğitim Programlarını Sürdürüyor için yorumlar kapalı
0

Şehir ve ülke ekonomisine daha fazla katkı koymaya yönelik çalışmalarının yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de Bursa’nın en aktif sivil toplum örgütlerinden olan BALKANTÜRKSİAD üyelerini iş yaşamı ve ekonomik hayattaki gelişmeleri hakkında bilgilendirme amaçlı seminerlerini sürdürüyor.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) yönetimi, son olarak ‘Şirketler için Küresel Genişleme ve Yurtdışı Yatırım Fırsatları’ konulu seminer ile konu hakkında üyelerini ve iş dünyası temsilcilerini bilgilendirdi. BALKANTÜRKSİAD Evi’nde gerçekleştirilen seminere Uluslararası Servet ve Vergi Planlama Uzmanı Turgay Kuleli, İsviçre’de hizmet veren EFG Private Bank Türkiye Sorumlusu  Canan Kayar ve Bilgisayar Mühendisi, Grow in EMEA AB Girişim Erişim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Babaoğlan konuşmacı olarak katıldı.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Burak Bozkaya’nın açılış konuşması ile başlayan programda davetlilere bir selamlama konuşması yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender İskenderoğlu, gerçekleştirdikleri eğitim programlarıyla birlik ve beraberlikleri ile her zaman örnek olan BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak iş dünyasında ve ekonomik hayatta gelişimlerini sürdürdüklerini belirtti.

Seminerde ilk olarak ‘Dijital Çağda Yeni Ekonomi Yatırımları’ konulu bir sunum gerçekleştiren Grow in EMEA AB Girişim Erişim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, günümüzde teknoloji firmalarının piyasa değerinin diğer birçok sektördeki çok daha büyük firmalara göre yüksek olduğunu belirtti. Dünyada artık iş yapış şekillerinin değiştiğini anlatan Ali Rıza Babaoğlan,” Artık bir işi yapabilmek için şirketi ya da ürün ve hizmetlerini satın almanıza gerek yok. Dünyada bu şekilde şirketler arası işbirlikleri oluşmaya başladı. Çağımız teknolojinin çok hızlı dönüşüp, değiştiği bir dönem. Bu hızlı dönemde doğru teknolojik fırsatları yakalamak için öngörülü olmak gerekiyor. Yakın geçmişte yaşadığımız Covit-19 Pandemisi, hayatın her alanında dijitalleşmeyi daha da hızlandırdı ve iş yapış şekillerini, ihtiyaçlarını değiştirdi. Bu ihtiyaçları doğru okuyan, fikirler üretip bu fikirleri hayata geçiren firmalara firma ya da girişimcilere yatırım bu ortamda kazandıracaktır” dedi.

EFG Private Bank Türkiye Sorumlusu Canan Kayar ise, firma olarak Avrupa’nın bir çok ülkesinde yatırım yapmak isteyenler ve varlık sahibi olanlar için yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri verdiklerini anlatarak hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası Servet ve Vergi Planlama Uzmanı Turgay Kuleli’de sunumunda uluslararası firmaların kuruluşu, iki veya daha fazla ülkede varlığı olan kişi ve firmaların gelecek nesillerine servet aktarımı, vergilendirme süreci ve iş büyütme konularını anlattı.

Seminerin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu üyeleri, konuşmacılara plaket takdim ederken, program hatıra fotoğrafı çekimi ve sonrasında davetlilerin konuşmacılarla gerçekleştirdiği birebir görüşmelerle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…